Marek Guz Opublikowano 4 Kwietnia 2011 Autor Zgłoś Opublikowano 4 Kwietnia 2011 Stojąc w deszczu patrzyłem jak woda przecieka mi między palcami Chwila nieuwagi i do przeciekających kropel dołączyło życie. Zacisnąłem mocno pięść i poddałem się pieszczocie
Gość Opublikowano 5 Kwietnia 2011 Zgłoś Opublikowano 5 Kwietnia 2011 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. Cud...
Czarna Wstążeczka Opublikowano 5 Kwietnia 2011 Zgłoś Opublikowano 5 Kwietnia 2011 żeby tylko bez wielokropków! i byłoby niemalże idealnie.
Dawid Rt Opublikowano 5 Kwietnia 2011 Zgłoś Opublikowano 5 Kwietnia 2011 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. Twoje argumenty są zniewalające. Przede wszystkim kuleje warsztat, zapewniam, że do ideału daleka droga.
Dawid Rt Opublikowano 5 Kwietnia 2011 Zgłoś Opublikowano 5 Kwietnia 2011 Coś zatrzymało, chyba ten "cud". Wiersz metafizyczny.
Poranna Opublikowano 5 Kwietnia 2011 Zgłoś Opublikowano 5 Kwietnia 2011 podoba mi się, ma to coś w sobie
Czarna Wstążeczka Opublikowano 6 Kwietnia 2011 Zgłoś Opublikowano 6 Kwietnia 2011 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. Twoje argumenty są zniewalające. Przede wszystkim kuleje warsztat, zapewniam, że do ideału daleka droga. czepiasz się. zapewniam, że to zgrabna miniaturka, bo daje pole do popisu CZYTELNIKOWI, nie tylko autorowi. [nie tak jak Twoje wiersze, Dawidzie, z którymi nie da się porozmawiać. zakręcone wokół siebie monologi.]
Marek Guz Opublikowano 6 Kwietnia 2011 Autor Zgłoś Opublikowano 6 Kwietnia 2011 Czasem dostaję nadzieję, Czasem wiadro deszczówki Jakąż miarą to mierzyć?
Sa De Opublikowano 7 Kwietnia 2011 Zgłoś Opublikowano 7 Kwietnia 2011 czasem komplement więcej mówi o tym, kto go prawi, niż o samym przedmiocie komplementu. podobnie z krytyką. do opinii też należy pochodzić krytycznie. i nie zachłystywać się sodówką. tylko tyle.
Sa De Opublikowano 7 Kwietnia 2011 Zgłoś Opublikowano 7 Kwietnia 2011 'próbówka' była zatem bardzo na miejscu :)
Dorota_Jabłońska Opublikowano 7 Kwietnia 2011 Zgłoś Opublikowano 7 Kwietnia 2011 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. Próbówki Kolego, próbówki! :)
Dawid Rt Opublikowano 9 Kwietnia 2011 Zgłoś Opublikowano 9 Kwietnia 2011 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. Twoje argumenty są zniewalające. Przede wszystkim kuleje warsztat, zapewniam, że do ideału daleka droga. czepiasz się. zapewniam, że to zgrabna miniaturka, bo daje pole do popisu CZYTELNIKOWI, nie tylko autorowi. [nie tak jak Twoje wiersze, Dawidzie, z którymi nie da się porozmawiać. zakręcone wokół siebie monologi.] Wytykanie wierszy jest bardzo nie fair. Już ci mówiłem, napisz coś swojego, zobaczymy, ocenimy. Nie piszę wierszy po to, żeby taka czarna wstążeczka, mogła sobie do nich porozmawiać...
Rekomendowane odpowiedzi