Agata_Lebek Opublikowano 3 Kwietnia 2011 Autor Zgłoś Opublikowano 3 Kwietnia 2011 I coś na dobranoc: www.youtube.com/watch?v=fMNMWZM1Jp8 :)
Agata_Lebek Opublikowano 3 Kwietnia 2011 Autor Zgłoś Opublikowano 3 Kwietnia 2011 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. PodziękowAniom nie będzie końca ;))) Dziękuję i mam dla Ciebie trochę nietypowe wyznanie miłości ;)) A Quiet Mind - Blue October www.youtube.com/watch?v=JMfpYbpLteY A to się zdziwisz, Agatku, moim odwzajemnieniem, a raczej brzmieniem owego ;) www.youtube.com/watch?v=W2Ii0K77K1k Takich deserów rzeczywiście się nie spodziewałam :)) Wywołałaś do odpowiedzi coś na nowy dzień, oby był przekornie radosny ;)) www.youtube.com/watch?v=VyoDbX1EkPQ
Anna_Myszkin Opublikowano 3 Kwietnia 2011 Zgłoś Opublikowano 3 Kwietnia 2011 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. A to się zdziwisz, Agatku, moim odwzajemnieniem, a raczej brzmieniem owego ;) www.youtube.com/watch?v=W2Ii0K77K1k Takich deserów rzeczywiście się nie spodziewałam :)) Wywołałaś do odpowiedzi coś na nowy dzień, oby był przekornie radosny ;)) www.youtube.com/watch?v=VyoDbX1EkPQ Nie damy się: www.youtube.com/watch?v=YE8HgSG0nS8 Dobranoc :)
Agata_Lebek Opublikowano 4 Kwietnia 2011 Autor Zgłoś Opublikowano 4 Kwietnia 2011 Na dobry sen i początek tygodnia :) www.youtube.com/watch?v=WFleG10Uh3k
szokspir Opublikowano 4 Kwietnia 2011 Zgłoś Opublikowano 4 Kwietnia 2011 City Lights www.youtube.com/watch?v=xeaSNzYGTPY
Agata_Lebek Opublikowano 4 Kwietnia 2011 Autor Zgłoś Opublikowano 4 Kwietnia 2011 www.youtube.com/watch?v=GoTEXrRtzDc www.youtube.com/watch?v=pRUBaU9mncM
Anna_Myszkin Opublikowano 4 Kwietnia 2011 Zgłoś Opublikowano 4 Kwietnia 2011 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. Jeszcze jeden od Blue October. "Hate Me": www.youtube.com/watch?v=ec9n_ZM8m9o&feature=related
Anna_Myszkin Opublikowano 4 Kwietnia 2011 Zgłoś Opublikowano 4 Kwietnia 2011 I nowy Myslovitz: www.youtube.com/watch?v=5tWJFwUo6WY&feature=relmfu
Agata_Lebek Opublikowano 4 Kwietnia 2011 Autor Zgłoś Opublikowano 4 Kwietnia 2011 Czekam na ten najnowszy album, zapowiada się ciekawie :) Jeszcze do poduchy to i odpływam ; www.youtube.com/watch?v=LX5AC07SyGI
Agata_Lebek Opublikowano 5 Kwietnia 2011 Autor Zgłoś Opublikowano 5 Kwietnia 2011 Tak mi się jeszcze przypomniało; Midnight Oil - Beds Are Burning www.youtube.com/watch?v=ejorQVy3m8E
M._Krzywak Opublikowano 5 Kwietnia 2011 Zgłoś Opublikowano 5 Kwietnia 2011 Klasyk: www.youtube.com/watch?v=DbWzxc7Mm8s&feature=related
Agata_Lebek Opublikowano 5 Kwietnia 2011 Autor Zgłoś Opublikowano 5 Kwietnia 2011 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. Cześć ;) Też klasyk: www.youtube.com/watch?v=KvTpHrtC600
Anna_Myszkin Opublikowano 6 Kwietnia 2011 Zgłoś Opublikowano 6 Kwietnia 2011 Skoro klasyk, to tym razem T.Nalepa i M. Korzonek: www.youtube.com/watch?v=4o5hmD8Rrsk PS Co tu tak cicho?
Agata_Lebek Opublikowano 6 Kwietnia 2011 Autor Zgłoś Opublikowano 6 Kwietnia 2011 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. Czasem cisza też porzebna ;)) www.youtube.com/watch?v=W3QGNCcJ8Cw
Anna_Myszkin Opublikowano 6 Kwietnia 2011 Zgłoś Opublikowano 6 Kwietnia 2011 O, jesteś! :) Cukierek nasenny: www.youtube.com/watch?v=BytHBvL4XkI
Agata_Lebek Opublikowano 6 Kwietnia 2011 Autor Zgłoś Opublikowano 6 Kwietnia 2011 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. Jestem, jestem :)) Mamy smak, niech będzie i zapach: www.youtube.com/watch?v=Ckp4F53fiFY
Anna_Myszkin Opublikowano 6 Kwietnia 2011 Zgłoś Opublikowano 6 Kwietnia 2011 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. Pora na dotyk. Niewidzialny ;) www.youtube.com/watch?v=pN60DR5GQpg&feature=related
Agata_Lebek Opublikowano 6 Kwietnia 2011 Autor Zgłoś Opublikowano 6 Kwietnia 2011 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. Pora na dotyk. Niewidzialny ;) www.youtube.com/watch?v=pN60DR5GQpg&feature=related To jeszcze coś pod oko i to nie będzie bomba ;)) www.youtube.com/watch?v=3NztChKV4P4
Anna_Myszkin Opublikowano 6 Kwietnia 2011 Zgłoś Opublikowano 6 Kwietnia 2011 Lubię tę Twoją "niebombę" :) To ja też coś dla oczu Twoich, ale nie z Bonda ;) www.youtube.com/watch?v=RcUWwR1FPo8 (Nówka u mnie.)
Agata_Lebek Opublikowano 6 Kwietnia 2011 Autor Zgłoś Opublikowano 6 Kwietnia 2011 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. Fajne :) U mnie Band of Horses (nówka), ale już była. Na dobranoc - Donna Regina - Late www.youtube.com/watch?v=88uOhK6oXFA :)) Jak mi coś zostawisz na nowy dzień to się nie pogniewam ;))) Miłych snów :)
Rekomendowane odpowiedzi