Waldemar Talar Opublikowano 31 Marca 2011 Autor Zgłoś Opublikowano 31 Marca 2011 Czy ktoś kogo bardzo kochamy nie potrafiący okazać wzajemności ma prawo do tego żeby używać wielkich słów pisząc o miłości Dlaczego to robi pytam - skoro ranią mu dłonie kwiaty bez kolców denerwuje śpiew ptactwa i rażą wschody i zachody słońca Więc jeszcze raz pytam czemu robi to na papierze a nie patrząc prosto w oczy używając małych ale jakże ważnych i ciepłych słów
Biała Lokomotywa Opublikowano 1 Kwietnia 2011 Zgłoś Opublikowano 1 Kwietnia 2011 To nie jest wesoły wiersz Waldemarze. Uczucie to dar, a jak kogoś denerwuje śpiew ptaków, to nawet mi go żal. Pozdrawiam:)
Wilcza Jagoda Opublikowano 1 Kwietnia 2011 Zgłoś Opublikowano 1 Kwietnia 2011 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. znam takich, ktorym ptaki przeszkadzają spać, mieszczuchy.... pozdrawiam ciepło Waldi
Duks Opublikowano 1 Kwietnia 2011 Zgłoś Opublikowano 1 Kwietnia 2011 Witaj. Przekaz bardzo czytelny, ale forma trochę do „podrasowania”. Np. pierwszy wers trzeciej strofy. Może tak: Więc jeszcze raz pytam czemu Powtórzenie w tym miejscu „pytam” nie przeszkadza. „Zapytuje” choć poprawne, to tu brzmi jakoś dziwnie. Pozdrawiam, Andrzej
Waldemar Talar Opublikowano 1 Kwietnia 2011 Autor Zgłoś Opublikowano 1 Kwietnia 2011 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. Wiem lokomotywko że to nie wesoły wiersz - ale myślę że o takich sprawach warto czasem wspomnieć - pomimo tego że bardzo bolą - czyż nie mam racji . Bo niestety kręcą się po naszym świecie tacy którzy nie potrafią odwzajemniać się uczuciem o którym mowa w wierszu . Cieszę się ze wiersz chociaż smutny - zatrzymał i sprowokował do kom. pozd.
Waldemar Talar Opublikowano 1 Kwietnia 2011 Autor Zgłoś Opublikowano 1 Kwietnia 2011 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. znam takich, ktorym ptaki przeszkadzają spać, mieszczuchy.... pozdrawiam ciepło Waldi Witaj Jagódko - dobrze napisane - dla takich ludzi ptactwa śpiew oraz zachody i wschody powinny trwać wiecznie . Dzięki za wgląd i kom. pozd i życzę miłej nocy
Waldemar Talar Opublikowano 1 Kwietnia 2011 Autor Zgłoś Opublikowano 1 Kwietnia 2011 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. Witaj Andrzeju - twój podszept jak najbardziej zasadny - więc pozwoliłem sobie i poprawiłem - faktycznie brzmi lepiej . Za przeczytanie i szczery kom bardzo dziękuje . pozd.
Witek_Zaborniak Opublikowano 2 Kwietnia 2011 Zgłoś Opublikowano 2 Kwietnia 2011 Osobiście proponowałby zrobić z niego biały wiersz z dodatkiem ostrego pazura. Zwiększysz przekaz.
teresa943 Opublikowano 2 Kwietnia 2011 Zgłoś Opublikowano 2 Kwietnia 2011 Waldku, byłam tu kilka razy...czytałam i jak to ja :)zawsze mnie korci, by Ci nieco "zmiksować", jednak powstrzymałam się :))) Miłość bez wzajemności - ktoś bardzo kochany, "kocha" tylko na papierze, nie umie patrzeć w oczy i przeszkadzają mu ptasie świegotania (zaloty). Peel pyta, czy ktoś taki ma prawo pisać o tym, czego sam nie doświadczył...pytanie "otwarte" - moim zdaniem nie powinno się pisać o tym, o czym nie ma się pojęcia. Serdecznie pozdrawiam i życzę miłego weekendu :) Krystyna
Waldemar Talar Opublikowano 4 Kwietnia 2011 Autor Zgłoś Opublikowano 4 Kwietnia 2011 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. Pomyślę o tym Witku - za przeczytanie i propozycję wielkie dzięki . pozd.
Waldemar Talar Opublikowano 4 Kwietnia 2011 Autor Zgłoś Opublikowano 4 Kwietnia 2011 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. Nie tylko pisać ale i rozmawiać ... Za pozdrowienia i przeczytanie bardzo dziękuje Krystyno. pozd.
Tomasz_Biela Opublikowano 5 Kwietnia 2011 Zgłoś Opublikowano 5 Kwietnia 2011 jak zawsze potrzebne są tutaj Twoje wiersze prosto z mostu dziecinnie wręcz ukazujące ludzką prawdę o której zapominają często "dorośli" / t
Waldemar Talar Opublikowano 5 Kwietnia 2011 Autor Zgłoś Opublikowano 5 Kwietnia 2011 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. Miło to słyszeć od kogoś takiego jak ty Tomaszu - taki mam już styl pisania o rzeczach przyziemnych niby a jednak bardzo trudnych . pozd.
Rekomendowane odpowiedzi