H.Lecter Opublikowano 3 Kwietnia 2011 Zgłoś Opublikowano 3 Kwietnia 2011 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. Czytanie to czysta przyjemność kiedy Ty piszesz ;)) Pisanie nabiera jeszcze więcej sensów kiedy Ty czytasz ;)) Po nocy przychodzi dzień, po burzy spokój, po zimie wiosna... Niech nam będzie wiosna :)) Howgh ! :)
Leszek_Nord Opublikowano 3 Kwietnia 2011 Zgłoś Opublikowano 3 Kwietnia 2011 Wciąż mam mieszane uczucia, jak to z śnieżycą, kiedy wiosna idzie;) Pozdrawiam. Leszek
Agata_Lebek Opublikowano 3 Kwietnia 2011 Autor Zgłoś Opublikowano 3 Kwietnia 2011 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. Czytanie to czysta przyjemność kiedy Ty piszesz ;)) Pisanie nabiera jeszcze więcej sensów kiedy Ty czytasz ;)) Po nocy przychodzi dzień, po burzy spokój, po zimie wiosna... Niech nam będzie wiosna :)) Howgh ! :) www.youtube.com/watch?v=we4merRJI_g Howgh ! :)
Agata_Lebek Opublikowano 3 Kwietnia 2011 Autor Zgłoś Opublikowano 3 Kwietnia 2011 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. A co Ci się konkretnie miesza ? ;) Pozdrawiam :))
Leszek_Nord Opublikowano 3 Kwietnia 2011 Zgłoś Opublikowano 3 Kwietnia 2011 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. A co Ci się konkretnie miesza ? ;) Pozdrawiam :)) "by zbliżyć się nie cofnąć" - nie wiem, czy to potrzebne i dlaczego wszystko tak roztrzelane?A gdyby tak te wersy zbliżyć do siebie...
Agata_Lebek Opublikowano 3 Kwietnia 2011 Autor Zgłoś Opublikowano 3 Kwietnia 2011 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. A co Ci się konkretnie miesza ? ;) Pozdrawiam :)) "by zbliżyć się nie cofnąć" - nie wiem, czy to potrzebne i dlaczego wszystko tak roztrzelane?A gdyby tak te wersy zbliżyć do siebie... Sposób zapisu jest dla mnie kwestią drugorzędną, lubię jednak gdy między wersami jest trochę przestrzeni i powietrza. Zacytowany przez Ciebie fragment moim zdaniem potrzebny, coś w rodzaju "zooma optycznego" lub inaczej rzecz ujmując - spojrzenie bez "przeszkadzajek" typu: strach, obawa, uprzedzenie, niewłaściwa temperatura (dla każdego coś innego?) itede, itepe. Sprowokowałeś mnie jednak do psot :) Tak sobie skondensowałam dla zabawy:śnieżyca wiosenna pobiegnę przez pola tak by wszystkie moje ślady przykrył śnieg zbliżyć się i nie cofnąć opadanie w miliony falująca częstotkliwość zostanę jedną z nich pod lasem sześcioramienna :)) Dobranocka ;)
Leszek_Nord Opublikowano 4 Kwietnia 2011 Zgłoś Opublikowano 4 Kwietnia 2011 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. "by zbliżyć się nie cofnąć" - nie wiem, czy to potrzebne i dlaczego wszystko tak roztrzelane?A gdyby tak te wersy zbliżyć do siebie... Sposób zapisu jest dla mnie kwestią drugorzędną, lubię jednak gdy między wersami jest trochę przestrzeni i powietrza. Zacytowany przez Ciebie fragment moim zdaniem potrzebny, coś w rodzaju "zooma optycznego" lub inaczej rzecz ujmując - spojrzenie bez "przeszkadzajek" typu: strach, obawa, uprzedzenie, niewłaściwa temperatura (dla każdego coś innego?) itede, itepe. Sprowokowałeś mnie jednak do psot :) Tak sobie skondensowałam dla zabawy:śnieżyca wiosenna pobiegnę przez pola tak by wszystkie moje ślady przykrył śnieg zbliżyć się i nie cofnąć opadanie w miliony falująca częstotkliwość zostanę jedną z nich pod lasem sześcioramienna :)) Dobranocka ;) I dla mnie to jest to! Dobry dzionek;)Leszek
Agata_Lebek Opublikowano 4 Kwietnia 2011 Autor Zgłoś Opublikowano 4 Kwietnia 2011 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. Sposób zapisu jest dla mnie kwestią drugorzędną, lubię jednak gdy między wersami jest trochę przestrzeni i powietrza. Zacytowany przez Ciebie fragment moim zdaniem potrzebny, coś w rodzaju "zooma optycznego" lub inaczej rzecz ujmując - spojrzenie bez "przeszkadzajek" typu: strach, obawa, uprzedzenie, niewłaściwa temperatura (dla każdego coś innego?) itede, itepe. Sprowokowałeś mnie jednak do psot :) Tak sobie skondensowałam dla zabawy:śnieżyca wiosenna pobiegnę przez pola tak by wszystkie moje ślady przykrył śnieg zbliżyć się i nie cofnąć opadanie w miliony falująca częstotkliwość zostanę jedną z nich pod lasem sześcioramienna :)) Dobranocka ;) I dla mnie to jest to! Dobry dzionek;)Leszek To gitara ;)) Dziękuję.
f.isia Opublikowano 5 Kwietnia 2011 Zgłoś Opublikowano 5 Kwietnia 2011 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. pobiegnę przez pola tak by wszystkie moje ślady przykrył śnieg falującą częstotkliwość pod lasem sześcioramienna '''''''''''''''''''''''''''''''''''''' natenczas tak widzimisię.... ;) ps.a u mnie śnieżyca jeszcze nie wzeszli :(
Agata_Lebek Opublikowano 5 Kwietnia 2011 Autor Zgłoś Opublikowano 5 Kwietnia 2011 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. pobiegnę przez pola tak by wszystkie moje ślady przykrył śnieg falującą częstotkliwość pod lasem sześcioramienna '''''''''''''''''''''''''''''''''''''' natenczas tak widzimisię.... ;) ps.a u mnie śnieżyca jeszcze nie wzeszli :( Jak na umysł ścisły to bardzo rozwleczona ta Twoja wersja ;)) Według mnie powinno być tak:śnieżyca wiosenna pod lasem sześcioramienna Mnie też nie wzeszli, ale widziałam tu i tam, poślę Ci fotę bom złapała w obiektyw :)) Wdziękopozdry :))
Leokadia_Koryncka Opublikowano 8 Kwietnia 2011 Zgłoś Opublikowano 8 Kwietnia 2011 Bardzo na tak :) Pozdrówka - Leo
Agata_Lebek Opublikowano 8 Kwietnia 2011 Autor Zgłoś Opublikowano 8 Kwietnia 2011 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. Bardzo dziękuję, pozdrawiam :))
Rekomendowane odpowiedzi