Anna_Para Opublikowano 22 Marca 2011 Autor Zgłoś Opublikowano 22 Marca 2011 Myszkino: Jak Ty to trafnie ujęłaś! Dzięki śliczne i cieplutkie pozdrowienia:) Dobrej nocki, Para:)
teresa943 Opublikowano 22 Marca 2011 Zgłoś Opublikowano 22 Marca 2011 Zadziwiasz...humorem pisząc o tak istotnych relacjach damsko-męskich :) i wszystko jasne..."ty pójdziesz górą a ja doliną, ty zakwitniesz różą a ja kaliną" - tak mi się zanuciło :) Pozdrawiam wiosennie, Aniu - Krysia
Anna_Para Opublikowano 22 Marca 2011 Autor Zgłoś Opublikowano 22 Marca 2011 Krysiu Tereso: Oj tam, taka jeszcze jedna sprzeczka, jak sto poprzednich... Dzięki piękne, że znalazłaś czas, cieplutko pozdrawiam, Para:)
Nata_Kruk Opublikowano 22 Marca 2011 Zgłoś Opublikowano 22 Marca 2011 Zabawna (ale nie tylko) i sprytna przekora, sprawnie zapisana wierszem. Pozdrawiam.
Anna_Para Opublikowano 22 Marca 2011 Autor Zgłoś Opublikowano 22 Marca 2011 Nato Kruk: Przekora, głos w sprawie... jak jesteśmy różni. Dzięki, że skomentowałaś. Pozdrawiam cieplutko, Para:)
Oxyvia Opublikowano 22 Marca 2011 Zgłoś Opublikowano 22 Marca 2011 Świetne. Skąd my znamy takich inwalidów? (Oni sami nie wiedzą, ile tracą). Pozdrowieństwa.
Janusz_Ork Opublikowano 23 Marca 2011 Zgłoś Opublikowano 23 Marca 2011 Aniu, wiersz świetny. Temat - podchodzę z dawką ambiwalencji, jako że u mnie bywa czasem odwrotnie. No cóż, takie to życie :) Pozdrawiam. J.
Anna_Para Opublikowano 23 Marca 2011 Autor Zgłoś Opublikowano 23 Marca 2011 Januszu: Dzięki piękne. Wiersz - żart. Sam się dystansujesz wobec tematu, więc rozumiesz. W prywatnym życiu nigdy nie generalizuję na serio, nie szufladkuję. Nie ma wg mnie czegoś takiego jak "cechy płci", a ludzi dzielę na dobrych i złych. Jeśli kiedyś wyrwie mi się uogólnienie, np w określeniu cech pokolenia - to żart. Ech, te dzisiejsze kobiety!!! :) Cieplutko, Para:)
Anna_Para Opublikowano 23 Marca 2011 Autor Zgłoś Opublikowano 23 Marca 2011 Oxyvio: Bardzo dziękuję za komentarz. No właśnie :)))) Cieplutko pozdrawiam, Para:)
Anna_Para Opublikowano 24 Marca 2011 Autor Zgłoś Opublikowano 24 Marca 2011 Stanisławie: Trywializujesz, ale niech tam... A może masz rację? ;)))) Jasne!!! Para;)
Witek_Zaborniak Opublikowano 26 Marca 2011 Zgłoś Opublikowano 26 Marca 2011 Trafione, zatopione. Tu i o tym, to chciałem przeczytać i przeczytałem.
Anna_Para Opublikowano 27 Marca 2011 Autor Zgłoś Opublikowano 27 Marca 2011 Witku: Bardzo dziękuję. Miło mi, i mam nadzieję, że się uśmiechnąłeś. Cieplutko pozdrawiam, Para:)
Rekomendowane odpowiedzi