Skocz do zawartości
Polski Portal Literacki

Zgłoś

• Zarejestruj się. To bardzo proste!

Dzięki rejestracji zyskasz możliwość komentowania i dodawania własnych utworów.

• Ostatnie komentarze

• @Leo Krzyszczyk-Podlaś ten zapach wczorajszy ...

Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość.

• A toku rad: idą w sadło, i zbada bzioł. Da swąd i dar u kota.  
    • Walc. Kadryl. Rumba. tańcze jak szalony... czy Tytus Romek i Atomek zdobędą order zielony? galaktykę zamieniam  na dolary i centy rubiny opale...i diamenty! różowe światy błyszczą wśród gwiazd to świt chłodny opromienia rożanopalcą Eos ! Dziś będzie dobry dzień! wrożę z logarytmów i całek Mars i Jowisz to przeboże i sień dość już tych voodoo lalek! Niech żyje radość!  
    • @Ajar41 Nieźle Spróbowałem poprawić rytm                    Jest żona golfisty w Modenie                  chełpiąca się mężem szalenie.                  Gdy trafi do dołka,                  to fika fikołka,                  gdy wygra jest striptiz na scenie.  Pozdrawiam, życząc cierpliwości przy pisaniu limeryków.
    • poukładałem słowa o tobie dobre i złe w pudełkach po zapałkach stwierdziłem że złych jest za mało ciągle tęsknię podlałem kwiaty które  kiedyś obejmowały twoje dłonie czuję cię obok z zamkniętymi powiekami wsłuchuję w ślady twojego oddechu zapach zapisany we wczoraj na zawsze świeży pozwól mi się uwolnić szukam złych wspomnień żeby ukrzyżować moją duszę podobno ból zwalcza się bólem ludzie mówią że tak można zapalam zapałkę wpatruję się w ogień i znowu kolejne pudełko zamknę w nim sny  
  • Najczęściej komentowane

• Dodaj nową pozycję...