Wuren Opublikowano 11 Października 2004 Autor Zgłoś Opublikowano 11 Października 2004 Kreślił żółw z LOGO bifurkacje aż zawiesił tę aplikację ciekawy przypadek czy napięcia spadek? czy Logos wprowadził dewiację? Pozdrawiam pytając o przyczynę ;D Wuren
e-m-e-m Opublikowano 11 Października 2004 Zgłoś Opublikowano 11 Października 2004 Wysłał żółw na adres z Sansiscom, meila: " galapagos@com ", " Podajcie mi proszę hasło, bo coś mi w pamięci trzasło." Odesłali: " Go home żółw. To com ! "
Wuren Opublikowano 11 Października 2004 Autor Zgłoś Opublikowano 11 Października 2004 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. Żółw z LOGO ma dylemat a tu eMeM spłyca temat on poważnie, o Boga, w cybersercu trwoga a eMeM mu żartem poemat ;D
Messalin_Nagietka Opublikowano 11 Października 2004 Zgłoś Opublikowano 11 Października 2004 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. nie wiem sam - więc pytałem wciąż żółwia a on schował się, biedak, tak zgłupiał że przez tydzień w skorupie jął mądrości - po trupie - odpowiedział - kiedy ogon odsupłam MN
Wuren Opublikowano 12 Października 2004 Autor Zgłoś Opublikowano 12 Października 2004 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. Pewien żółw z IBM-a miał nierozwiązywalny dylemat Zasupłał się w PS(X) a z łuków wyszedł miks Bo to był węzeł w G ;D to już chyba niewielu zrozumie :) Pozdrawiam, Messalinie, że się tak wyrażę - węzłowato ;D Wuren
Messalin_Nagietka Opublikowano 12 Października 2004 Zgłoś Opublikowano 12 Października 2004 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. Pewien żółw z IBM-a miał nierozwiązywalny dylemat Zasupłał się w PS(X) a z łuków wyszedł miks Bo to był węzeł w G ;D to już chyba niewielu zrozumie :) Pozdrawiam, Messalinie, że się tak wyrażę - węzłowato ;D Wuren tak, żółw kota dostał, maniera znana wszystkim od Schrodingera, czynnik psi w myśli toku czary mar ... - hokus pokus, miau! i "żółw Wurena" z komputera MN
Rekomendowane odpowiedzi