codeine fan Opublikowano 5 Marca 2011 Autor Zgłoś Opublikowano 5 Marca 2011 Za horyzontu nadjeżdza pociąg z Lublina jego światła ozywia me wszystkie wszpomnienia Byłem bardem przemierzający nocą jego ulice,kamienice ,kocie lokale i ludzkie dusze oddychałem i upaiajem sie miastem tym czułem się jego panem i duchem poezji później tłucząc flaszki dźwiękiem zagubienia zrozumiałem że,Lublin bocznymi ulicami prowadzi do obłedu bram wznosi szaleństwa płomień co z próżności ogałaca ukazując we mnie słomianego artyste i zeschniętą trzcinę a zwierciadła litości kobiet brak serca i pędu życia więc,z ulą do szyn głowe układam żegnam kochanych i miasto ze moich skrytch snów i niech koła pędzącego pociągu zamknie kurtyne życia mego
Gość Opublikowano 5 Marca 2011 Zgłoś Opublikowano 5 Marca 2011 Może zbyt dużo tej kodeiny było, bo z trudem przez Twoje teksty ( wszystkie trzy ) przebrnęłam. Ze względu na ilość błędów i wyjątkowe niechlujstwo pisania. Wiem, treść jest ważna ale Twoja tonie i nie jest czytelna. Postaraj się bardziej, bo być może krzywdzisz swoje wiersze. Pozdrawiam Jolanta
Rekomendowane odpowiedzi