anna_rebajn Opublikowano 2 Marca 2011 Autor Zgłoś Opublikowano 2 Marca 2011 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. Dziekuję Jacku :-) i pozdrawiam .a
anna_rebajn Opublikowano 2 Marca 2011 Autor Zgłoś Opublikowano 2 Marca 2011 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. Ten wiersz sam mi się napisał :-)) Krysiu. a
anna_rebajn Opublikowano 2 Marca 2011 Autor Zgłoś Opublikowano 2 Marca 2011 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. W całym wierszu zwrotka z wersem, który wskazałaś mi również najbardziej się podoba. Dziękuję za pozytywne przyjęcie. :-)) a
anna_rebajn Opublikowano 2 Marca 2011 Autor Zgłoś Opublikowano 2 Marca 2011 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. Zakończenie pisałam kilka razy i ostatecznie wygrała prezentowana wersja. :-)) Pozdr. i dziękuję. a
Anna_Para Opublikowano 3 Marca 2011 Zgłoś Opublikowano 3 Marca 2011 Dobry, mądry wiersz, jak ostatnio wszystkie Twoje, Anno. Z podobasiem pozdrawiam cieplutko, Para:)
Pan_Biały Opublikowano 3 Marca 2011 Zgłoś Opublikowano 3 Marca 2011 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. gryzą mnie "bajkę- baśni", "babci-babcinego", ale wiersz ma urok dobranockowy i tak też go czytam bo całe to życie to wyciąganie wniosków a czytało się przyjemnie pozdrawiam r
Rekomendowane odpowiedzi