teresa943 Opublikowano 28 Lutego 2011 Autor Zgłoś Opublikowano 28 Lutego 2011 na antypodach wąchasz opary swojskich trutek nie utuczą zależnych bezwolne wybory nie zawsze słuszne czasem wyzwoleniem z przymusu na skróty trzeba sięgać po błękit zza stresowych chmur jasność dopingiem do odnowy psyche zanim przekwitnie pora wpleć we mnie słabość z odwagą bądź sobą we dwoje łatwiej wpuścimy w maliny niszczyciela
Dawid Rt Opublikowano 28 Lutego 2011 Zgłoś Opublikowano 28 Lutego 2011 Ciekawy koncept, z dobrą puentą. Pozdrawiam krysiu
Ela_Ale Opublikowano 28 Lutego 2011 Zgłoś Opublikowano 28 Lutego 2011 nie sprawdzaj mnie ciągle codziennie losujemy kulki zza pleców w ciemno tylko czasem wypada biała test z przeszkodami przy powtórce grozi kalectwem Tak pozwoliłam sobie, Krysiu, skomentować Twój wiersz, który powinien być załącznikiem obowiązkowym do podręczników psychologii i nauki asertywności. I kluczem do radzenia sobie tak w ogóle. zanim przekwitnie pora wpleć we mnie słabość z odwagą bądź sobą we dwoje A to wycięłam z tego wiersza, jako najpiękniejsze! Każde moje dodatkowe słowo będzie zbędnym idiotyzmem ciotki klotki. Serdeczności. Elka.
Biała Lokomotywa Opublikowano 28 Lutego 2011 Zgłoś Opublikowano 28 Lutego 2011 Fajna puenta Krysiu:) Chyba nie potrzebna jest w niej kursywa. Przedostatnia strofa też mi się podoba:)
Wilcza Jagoda Opublikowano 28 Lutego 2011 Zgłoś Opublikowano 28 Lutego 2011 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. doznałam podobnych odczuć i wybrałam ten sam fragment, Krysiu, super wiersz pozdrawiam ciepło
teresa943 Opublikowano 28 Lutego 2011 Autor Zgłoś Opublikowano 28 Lutego 2011 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. dziękuję Dawidzie :)) serdecznie pozdrawiam - Krysia
teresa943 Opublikowano 28 Lutego 2011 Autor Zgłoś Opublikowano 28 Lutego 2011 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. "cioteczko kloteczko"...jakże wymowny komentarz! a "wycięcie" kawałeczka przez Ciebie jest dla mnie przyjemnością dziękuję :)) cieplutko pozdrawiam - Krysia
teresa943 Opublikowano 28 Lutego 2011 Autor Zgłoś Opublikowano 28 Lutego 2011 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. Chylę głowę! Co racja to racja, więc ...kursywa z wiatrem... Dziękuję Biała L... :)) Serdecznie i ciepło - Krysia
teresa943 Opublikowano 28 Lutego 2011 Autor Zgłoś Opublikowano 28 Lutego 2011 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. doznałam podobnych odczuć i wybrałam ten sam fragment, Krysiu, super wiersz pozdrawiam ciepło w takim razie Jagódko serdeczne dzięki :)) pozdrawiam cieplutko - Krysia
Witek_Zaborniak Opublikowano 28 Lutego 2011 Zgłoś Opublikowano 28 Lutego 2011 No, tu warto było zajrzeć.
Ewa_Kos Opublikowano 1 Marca 2011 Zgłoś Opublikowano 1 Marca 2011 Ciekawe zakończenie, ujmujące; wiersz jak dla mnie ok. Serdecznie pozdrawiam.Miłego dnia:)) E.K.
Jacek_Suchowicz Opublikowano 1 Marca 2011 Zgłoś Opublikowano 1 Marca 2011 Ela Ale wyłuskała co najlepsze zastanawiam się czy ten nauczyciel to najwyższy... a może bez ostatnich trzech wersów Ty decydujesz pozdrawiam Jacek
teresa943 Opublikowano 1 Marca 2011 Autor Zgłoś Opublikowano 1 Marca 2011 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. Miło mi. Dziękuję Witku. :)) Serdecznie pozdrawiam - Krysia
teresa943 Opublikowano 1 Marca 2011 Autor Zgłoś Opublikowano 1 Marca 2011 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. Dziękuję Ewo i wzajemnie miłego popołunia :) pozdrawiam ciepło - Krysia
teresa943 Opublikowano 1 Marca 2011 Autor Zgłoś Opublikowano 1 Marca 2011 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. Zastanawiasz się, a więc jest ok :) Jednak póki co, nie zmieniam zakończenia, mam w tym swój cel :) Dziekuję i serdecznie pozdrawiam Jacku. Krysia
Marusia aganiok Opublikowano 2 Marca 2011 Zgłoś Opublikowano 2 Marca 2011 "zanim przekkwitnie pora wpleć we mnie słabość" Ten dwuwers wart zapamiętania, ale podoba mi się cały wiersz:D Lubię do Ciebie zaglądać. Pozdrawiam ciepło:D Ma.
teresa943 Opublikowano 2 Marca 2011 Autor Zgłoś Opublikowano 2 Marca 2011 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. A ja lubię Cię gościć :) Dziękuję. :-) Serdecznie pozdrawiam - Krysia
Anna_Para Opublikowano 3 Marca 2011 Zgłoś Opublikowano 3 Marca 2011 Krysiu, coraz rzadziej tu zaglądam, przegapiam Twoje wiersze. Szkoda... Ale ten złapałam, trzymam. "Stresowe chmury" zmieniłabym na "wściekłe chmury". Ale niekoniecznie mnie posłuchaj. Cieplutko chwalę, Para:)
teresa943 Opublikowano 4 Marca 2011 Autor Zgłoś Opublikowano 4 Marca 2011 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. Miło mi, Aniu, gdy wpadasz. Przyznam, że i ja "jak po ogień", ale... czytam Twoje, choć na wpisy mam tak mało czasu, przepraszam najmocniej...takie życie :)))) Dziękuję serdecznie :) Krysia ps A te chmurzyska niech sobie na razie będą ..."zestresowane" ;-)
Rekomendowane odpowiedzi