FIRLESTON Opublikowano 23 Lutego 2011 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Lutego 2011 szaraczek, zajączek na miedzy przykimał sms`a szkiełkiem wystrzelony w eter a luty, obuty zajączka wy*ymał nago w śnieg wypuścił a zaj*bał sweter Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
FIRLESTON Opublikowano 24 Lutego 2011 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 24 Lutego 2011 przeprzaszam wszystkich wrazliwych, wiem, że to puste i durne ... ale takie miało być - złościa napisane Ran szacun i nie bierz do siebie ... pieprzyc to... pozdrawiam, trzymajcie się ciepło... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Stary_Kredens Opublikowano 24 Lutego 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 24 Lutego 2011 Już raz się pytałam po co tyle złości , lepiej odpłyń sobie w krainę łagodności , ale pewnie jeszcze wiele lat upłynie, nim Ty tam odpłyniesz Pozdrawiam równie ciepło Stary Kredens Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
FIRLESTON Opublikowano 24 Lutego 2011 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 24 Lutego 2011 to życie kredens, a tak złośc jak i smutek, miłość, zło, dobro, to jedna micha, w której wyrabia się to ciasto... pozdrawiam ...:) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Staszek_Aniołek Opublikowano 24 Lutego 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 24 Lutego 2011 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. Jeżeli już coś wstawiasz, to nie przepraszaj nikogo za swoje słowa... Jeżeli tłumaczysz się ze swoich słów, to znak, że boisz się wziąć odpowiedzialności za nie... Jeżeli wyrażasz swoje emocje za pomocą poezji, to niech ona będzie na poziomie... Pozdrawiam Anioł. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
FIRLESTON Opublikowano 25 Lutego 2011 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 25 Lutego 2011 Panie Anioł ... na poziomie, za przeproszeniem, ... nie Twoja sprawa, co ja wstawiam i po co... wolny kraj, a jesli Cię to mierzi, po prostu tego nie czytaj, to nie było adresowane do Ciebie ... i nie bierz do bani, bo aureola ci spadnie ... P.S. na poziomie człowieku nie mścij się za mój komentarz pod Twoim wierszem, po prostu mi sie nie podobał... pozdrawiam ... wysokich lotów i wielu nawróceń ...:) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Staszek_Aniołek Opublikowano 25 Lutego 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 25 Lutego 2011 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. Może ktoś, jeśli nie ja, kiedyś uświadomi ci, że uprawiasz grafomanię... Nie podoba mi się, że kradniesz pomysły, bo nie stać cię na własne... (Ran Gis) To jest wystarczający argument żeby nigdy ci się nie udało jako autorowi. twoje zachowania nieetyczne i emocjonalne. jeżeli przeżywasz jakąś burzę hormonalną, to kup sobie worek treningowy, a nie umieszczaj w ilościach masowych swoich nieprzyjemnych paszkwili. pozdrawiam Anioł (śmierci) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
FIRLESTON Opublikowano 25 Lutego 2011 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 25 Lutego 2011 nie chce mi się z Tobą gadać... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi