Michał Kowalski Opublikowano 9 Października 2004 Autor Zgłoś Opublikowano 9 Października 2004 bijąc się o nią porwali nogi jeden na prawo drugi na lewo w efekcie narządy płciowe utraciły formę i możność odsługi miała jeszcze głowę także pojedynczą rozdzielili zdobycz łowcy zastosowań rozum rozdwojony jak reszta zgwałcony na zimnym asfalcie połykał powietrze * nogi pod pachę odchodzi do siebie
Ona_Kot Opublikowano 9 Października 2004 Zgłoś Opublikowano 9 Października 2004 porażające :0 nie bardzo wiem, co o tym pomyśleć wrażenie jest, to fakt ale chyba tani efekt :/ zresztą nie wiem w nocy wszystkie koty są czarne ;) pozdrawiam
Luthien_Alcarin Opublikowano 9 Października 2004 Zgłoś Opublikowano 9 Października 2004 tytuł mnie sprowokował, musiałąm tu wstąpic...co do utwóru jest ciekawy bardzo..coś w sobie ma... musze jednak tego cosika poszukac zeby móc go sprecyzowac, na wstepie masz u mnie :+ POzdrawiam Agata
Roman Bezet Opublikowano 10 Października 2004 Zgłoś Opublikowano 10 Października 2004 Nie będę się wgłębiał - wszystko (prawie) jest na wierzchu. Szukam między słowami. "możność" - poza możliwością odnosi sie do "zamożności" np. Wiel-możny Pan. Tu jest lekki styl na pseudo-reportaż, a 'one' piszą "możliwość", ale ty lepiej wiesz autorze;) Z tą głową też jest problem, podzielona, a mózg extra? A czaszka? - cała czy tylko profil? czepiam się nieważnych szczegółów, ale mi przeszkadzają w uwierzeniu w prawdę relacji. No i nie zagłębiaj się tak w te kroniki policyjne (Brutalu ;), bo szkoda poety na autora jakiegoś pitavalu. pzdr. bezet
Rekomendowane odpowiedzi