W_ita_M. Opublikowano 15 Lutego 2011 Autor Zgłoś Opublikowano 15 Lutego 2011 (edytowane) Ule, i wielka gra targa, klei wielu. I luty bzy tuli; luty - zbyt uli.My dwaj... obadwaj :)) Ty bzy... zbyt. Zaraz, a garaż? O, tu auto. Okleina, Anielko. Raz ci baca bicz ar. Ma bezróg z/wzgórze bam. E, i cup, a papucie? A, klei nam Anielka. O i wy - skomli - film, Oksywio. Edytowane 25 Czerwca 2017 przez marianna_ja (wyświetl historię edycji)
ja_bolek Opublikowano 16 Lutego 2011 Zgłoś Opublikowano 16 Lutego 2011 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. oklei pono ... Konopielko
ja_bolek Opublikowano 16 Lutego 2011 Zgłoś Opublikowano 16 Lutego 2011 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. oklei pono ... Konopielko Anko, oklei pono Konopielko okna
ja_bolek Opublikowano 16 Lutego 2011 Zgłoś Opublikowano 16 Lutego 2011 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. oklei pono ... Konopielko Anko, oklei pono Konopielko okna Że tortu Jankom? Syty smok ... na jutro też!
gżegżółka Opublikowano 16 Lutego 2011 Zgłoś Opublikowano 16 Lutego 2011 O, mend ul oklei wielkolud Nemo
HAYQ Opublikowano 16 Lutego 2011 Zgłoś Opublikowano 16 Lutego 2011 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. oklei pono ... Konopielko O ile ma zagwizd rei... pono pruka. A na Podlasiu, tak leje...
gżegżółka Opublikowano 16 Lutego 2011 Zgłoś Opublikowano 16 Lutego 2011 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. A Lem, Anielko? Co klei nam Ela?
gżegżółka Opublikowano 16 Lutego 2011 Zgłoś Opublikowano 16 Lutego 2011 I kto biel kocha? O, nawet Ewa! Noah co klei? Botki?
HAYQ Opublikowano 16 Lutego 2011 Zgłoś Opublikowano 16 Lutego 2011 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. A Lem, Anielko? Co klei nam Ela? - Ale ma jaj, a ty za, Zyta? - Ja jam Ela. 32 jajcaro, ile ma Mel i oracja J-23?
ja_bolek Opublikowano 19 Lutego 2011 Zgłoś Opublikowano 19 Lutego 2011 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. Anko, oklei pono Konopielko okna Raz ci baca bicz ar. metal; ogaca baca go latem meta; meta bobasa Boba tematem
Rekomendowane odpowiedzi