majkaa_m... Opublikowano 9 Października 2004 Autor Zgłoś Opublikowano 9 Października 2004 Catharsis miedzy alejami to liście spadające na kamienne piedestały drżące jak ściągające je dłonie Można tylko samemu najczęściej wyczekiwane towarzystwo staje się niepotrzebną widownią z kciukiem skierowanym w dół Zatrzymany czas czas zabity czeka
Messalin_Nagietka Opublikowano 9 Października 2004 Zgłoś Opublikowano 9 Października 2004 takie Twoje pienie drzewa nie kamienie można je "wysadzać" można z nimi gadać i odwiedzać dziuple taki z tego "kuplet" że trzeba odnowa wbić w gałęzie słowa i ciągle odwiedzać tę piosenkę śpiewać MN ps. zegar tyka (tyka może być drzewem) czas umyka (jak wiatr - drzew śpiewem)
majkaa_m... Opublikowano 9 Października 2004 Autor Zgłoś Opublikowano 9 Października 2004 nie rozumiem?
majkaa_m... Opublikowano 9 Października 2004 Autor Zgłoś Opublikowano 9 Października 2004 aż tak źle?
Messalin_Nagietka Opublikowano 9 Października 2004 Zgłoś Opublikowano 9 Października 2004 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. co znaczy "źle" - napisałem taki kuplet - kojarząc Pani wiersz - proszę o wybaczenie jeśli nie zrozumiały - ważniejszy i jedyny w tych komentarzach winien być Pani wiersz MN
zwykła Opublikowano 13 Października 2004 Zgłoś Opublikowano 13 Października 2004 mój kciuk skierowany w górę :) może tylko wolałabym ścigające zamiast "sciągające", ale to takie moje widzimisie. klimatycznie pozdrawiam
Rekomendowane odpowiedzi