Pan_Biały Opublikowano 3 Lutego 2011 Autor Zgłoś Opublikowano 3 Lutego 2011 puenta z "do kurwy która ukradła moje wiersze"[...] bo jak powiedział Bóg zakładając nogę na nogę: widzę że stworzyłem wielu poetów lecz tak niewiele poezji. i ja się pod tym podpisuję towarzysze a Ty poeto/poetko po której stronie barykady stoisz? powiedz
Gość Opublikowano 3 Lutego 2011 Zgłoś Opublikowano 3 Lutego 2011 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. Tworzysz barykady...?
Vica Opublikowano 3 Lutego 2011 Zgłoś Opublikowano 3 Lutego 2011 ja siedzę okrakiem na barykadzie i wygwizduje coś bluesowego
Pan_Biały Opublikowano 3 Lutego 2011 Autor Zgłoś Opublikowano 3 Lutego 2011 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. Tworzysz barykady...? raczej broni
Pan_Biały Opublikowano 3 Lutego 2011 Autor Zgłoś Opublikowano 3 Lutego 2011 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. zachowawczo,przez co bezpiecznie
Marek Konarski Opublikowano 4 Lutego 2011 Zgłoś Opublikowano 4 Lutego 2011 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. Równie dobrze mógł Bóg powiedzieć : widzę że stworzyłem wielu ludzi lecz tak niewiele szczęścia ;) Bóg to możliwość, szansa, dar obecności - początek... Koniec (spełnienie), to już ludzka sprawa :)
Magda_Tara Opublikowano 4 Lutego 2011 Zgłoś Opublikowano 4 Lutego 2011 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. Równie dobrze mógł Bóg powiedzieć : widzę że stworzyłem wielu ludzi lecz tak niewiele szczęścia ;) Bóg to możliwość, szansa, dar obecności - początek... Koniec (spełnienie), to już ludzka sprawa :) ;)
Gość Opublikowano 4 Lutego 2011 Zgłoś Opublikowano 4 Lutego 2011 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. Tworzysz barykady...? raczej broni Broni... za mało broni...? Na kogo...? Będziesz strzelał...?
Pan_Biały Opublikowano 4 Lutego 2011 Autor Zgłoś Opublikowano 4 Lutego 2011 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. Równie dobrze mógł Bóg powiedzieć : widzę że stworzyłem wielu ludzi lecz tak niewiele szczęścia ;) Bóg to możliwość, szansa, dar obecności - początek... Koniec (spełnienie), to już ludzka sprawa :) Bóg ogólnie za dużo powiedział i zbyt mało zrobił w mniej lub bardziej istotnych sprawach;)
Pan_Biały Opublikowano 4 Lutego 2011 Autor Zgłoś Opublikowano 4 Lutego 2011 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. Równie dobrze mógł Bóg powiedzieć : widzę że stworzyłem wielu ludzi lecz tak niewiele szczęścia ;) Bóg to możliwość, szansa, dar obecności - początek... Koniec (spełnienie), to już ludzka sprawa :) ;) a Ty się nie uśmiechaj tylko się wyraź M.;)
Pan_Biały Opublikowano 4 Lutego 2011 Autor Zgłoś Opublikowano 4 Lutego 2011 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. raczej broni Broni... za mało broni...? Na kogo...? Będziesz strzelał...? nie o takiej broni była mowa, ale jeśli już to mogę być L.H. Oswaldem, ulice Dallas będą poezją, a poeta będzie toczył się Lincolnem
Magda_Tara Opublikowano 4 Lutego 2011 Zgłoś Opublikowano 4 Lutego 2011 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. ;) a Ty się nie uśmiechaj tylko się wyraź M.;) :) już się nawyrażałam. same z tym kłopoty. teraz będę się uśmiechać :) nienawidzę barykad, granic, płotów - jeśli to jest wyrażenie, to proszę - raczej nie na temat, ale co tam.
Tali Maciej Opublikowano 5 Lutego 2011 Zgłoś Opublikowano 5 Lutego 2011 niezależnie po której stronie BARAKUDY płyniesz i tak cię zezre(((-:
Pan_Biały Opublikowano 5 Lutego 2011 Autor Zgłoś Opublikowano 5 Lutego 2011 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. są rzeczy nieuniknione ale póki co zabawa trwa;)
Rekomendowane odpowiedzi