Judyt Opublikowano 2 Lutego 2011 Autor Zgłoś Opublikowano 2 Lutego 2011 na swoje wytchnienie po które stopami stąpając czasem matowieje poezja musi poczekać by oddech móc złapać płatki śniegu roztapiać na malowane okno przy którym kot mruczeje od nowa obraz płomień jaśnieje
Piotr_Jasiński Opublikowano 2 Lutego 2011 Zgłoś Opublikowano 2 Lutego 2011 Często czekanie się opłaca by rozjaśnieć :) Pozdrawiam
Marusia aganiok Opublikowano 2 Lutego 2011 Zgłoś Opublikowano 2 Lutego 2011 oby nie za długo; idzie wiosna, a więc płatki śniegu będą wspomnieniem i mam nadzieję, że będzie właściwy czas do poezjowania:) Podoba mi się myśl i malowane okno z kotem w tle. Mar.
Biała Lokomotywa Opublikowano 3 Lutego 2011 Zgłoś Opublikowano 3 Lutego 2011 Powiedziałabym - w oczekiwaniu na wenę (stan ducha). Pozdrawiam:)
Judyt Opublikowano 3 Lutego 2011 Autor Zgłoś Opublikowano 3 Lutego 2011 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. mam nadzieje, że nie tylko mnie się przydaje. J. serdecznie dziękuję
Judyt Opublikowano 3 Lutego 2011 Autor Zgłoś Opublikowano 3 Lutego 2011 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. Dziękuję uprzejmie za czytanie. Wiosna to cudowna pora roku, pora i czas i odpowiednie pióro wieczne. J. serdecznie (:
Judyt Opublikowano 3 Lutego 2011 Autor Zgłoś Opublikowano 3 Lutego 2011 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. dziękuję również za Twe odwiedziny. J. serdecznie
Judyt Opublikowano 3 Lutego 2011 Autor Zgłoś Opublikowano 3 Lutego 2011 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. bo czy nie on jest najważniejszy? duchem się pisze, a jeśli nie- to tylko zaśmieca się to forum. J. dziękuję za przybycie serdecznie
Ewa_Kos Opublikowano 4 Lutego 2011 Zgłoś Opublikowano 4 Lutego 2011 no i teraz już dla mnie wszystko jasne. Ładnie. Jednym słowem poezja jak wszystko musi poczekać na swoją kolej:))) Serdeczności:)) E.K.
Dawid Rt Opublikowano 4 Lutego 2011 Zgłoś Opublikowano 4 Lutego 2011 Wiersz prosty, treściwy. Osobiście lepiej czyta mi się bez stopami. Pozdrawiam ;)
Norman_N. Opublikowano 4 Lutego 2011 Zgłoś Opublikowano 4 Lutego 2011 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. myślę, że powinno być stopami, gdyż stąpać można też rękami - ci, co chodzą na rękach /np. Tali Maciej podczas swoich wyczynów:) A tu wyraźnie chodzi o stąpanie stopami. /tak jak cofanie wstecz:)/
Judyt Opublikowano 4 Lutego 2011 Autor Zgłoś Opublikowano 4 Lutego 2011 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. dziękuję Ewo za przybycie i zrozumienie. J. serdeczności po same wnętrzności(;
Judyt Opublikowano 4 Lutego 2011 Autor Zgłoś Opublikowano 4 Lutego 2011 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. myślę, że powinno być stopami, gdyż stąpać można też rękami - ci, co chodzą na rękach /np. Tali Maciej podczas swoich wyczynów:) A tu wyraźnie chodzi o stąpanie stopami. /tak jak cofanie wstecz:)/ tak..pięknie dziękuję Normanie oraz Dawidzie za Wasze refleksje, oczywiście " stopy" są przenośnią, można czytać też "rękami" oby przynosiło to zamierzony skutek- tylko jeden- wieczność. Dziękuję serdecznie J.(:
Judyt Opublikowano 4 Lutego 2011 Autor Zgłoś Opublikowano 4 Lutego 2011 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. dziękuję serdecznie Witku nawet nie wiesz jak takie wizyty jak Twoja umacniają niepoetę(: J. dzięki!
Rekomendowane odpowiedzi