Yo Veeka Opublikowano 29 Stycznia 2011 Autor Zgłoś Opublikowano 29 Stycznia 2011 Którą drogą pójść By dojść do siebie Jakie to uczucie Być wolną Co to znaczy Wybrać siebie Czy można Chcieć za dużo Czasem nocą Rodzą się pytania Staję przed nimi Z twarzą dziecka Bez rad i sił Znikąd pomocy Radio odpowiada "My Funny Valentine" Żartowniś
Gość Opublikowano 30 Stycznia 2011 Zgłoś Opublikowano 30 Stycznia 2011 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. Czytam bez pierwszej strofki. Jak dla mnie zbyt niekonkretna. Pozdrawiam.
Ela_Ale Opublikowano 30 Stycznia 2011 Zgłoś Opublikowano 30 Stycznia 2011 Podpisuje się pod Popsutym. Pozdrowienia. E.
Agnieszka_Horodyska Opublikowano 1 Lutego 2011 Zgłoś Opublikowano 1 Lutego 2011 Ale przecież to są te konkretne pytania z drugiej strofy, prawdaż ;) ? Pozdrawiam :)
Yo Veeka Opublikowano 5 Lutego 2011 Autor Zgłoś Opublikowano 5 Lutego 2011 Prawdaż :) To wlasnie taki problem z nimi, ze trudno (mi) o nich pisac, aby nie brzmialo to infantylnie. Ale moze z czasem pojdzie mi lepiej. Uprzejme dzieki za czytanie i komentarze :) Y.
Rekomendowane odpowiedzi