czarna_Owca Opublikowano 4 Września 2004 Autor Zgłoś Opublikowano 4 Września 2004 nie sztuka wybiec z teatruzabrać uniesienie duszyspić upojenie z powiek czasusztuka to powiedzieć jestemzejść ze sceny niezauważonymi odejść w ciszy owacji...PS: dzięki za przeczytanie.
Adam_Szadkowski Opublikowano 4 Września 2004 Zgłoś Opublikowano 4 Września 2004 Troszkę oklepany ten obraz. Nic nowego. Podoba mi się tylko ostatni wers: "PS: dzięki za przeczytanie." Adam
czarna_Owca Opublikowano 4 Września 2004 Autor Zgłoś Opublikowano 4 Września 2004 nie byłabym taka pewna, czy oklepany...zresztą klepać można wiele rzeczy i wiele osób... kazdy punkt widzenia jest dobry, ale wszystkie jednakowo bez znaczenia... zatem dzięki za przeczytanie i tą ten obraz - bez znaczenia...serdecznie bardzo pozdrawiam Adamie ( jesli wolno po imieniu)czarna_Owca
Adam_Szadkowski Opublikowano 4 Września 2004 Zgłoś Opublikowano 4 Września 2004 CYTAT (czarna_Owca @ Aug 7 2003, 09:29 PM) serdecznie bardzo pozdrawiam Adamie ( jesli wolno po imieniu)czarna_Owca wolno...Adam
kike Opublikowano 4 Września 2004 Zgłoś Opublikowano 4 Września 2004 baaaaaaaaaardzo mi się podoba. Moze dlatego że ten teatr. Ale sam wiersz naprade godny zauważenia
e-m-e-m Opublikowano 4 Września 2004 Zgłoś Opublikowano 4 Września 2004 " spić upojenie z powiek czasu "- tak podoba mi się Twój utwór !Pozdrawiam
Seweryn Muszkowski Opublikowano 4 Września 2004 Zgłoś Opublikowano 4 Września 2004 Naprawdę lubię Twoją poezję, ale niestety, w tym przypadku muszę się zgodzić z Panem Adamem Sz.Pozdrawiam.
czarna_Owca Opublikowano 4 Września 2004 Autor Zgłoś Opublikowano 4 Września 2004 Ehm...serdeczne dzięki za odwiedziny. Miło, że trafiło...raz w samo sedno, kied indziej nie koniecznie, ale blisko byłam. pozdrawiam serdecznie bardzo, każdego z osobna i wszystich razemczarna_Owca
Rekomendowane odpowiedzi