Piotr Lowski Opublikowano 18 Stycznia 2011 Autor Zgłoś Opublikowano 18 Stycznia 2011 Dziś pożegnałem wiatr. I odszedł. Musnął mnie tylko chłodnym dreszczem na twarz mi rzucił deszczu krople zaszumiał w głowie no i odszedł
Gość Opublikowano 19 Stycznia 2011 Zgłoś Opublikowano 19 Stycznia 2011 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. Bez: "I odszedł", "mnie", "mi", "no", z czwartym wersem - "krople deszczu rzucił na twarz" czytam jako miniwierszyk. Pozdrawiam.
Piotr Lowski Opublikowano 19 Stycznia 2011 Autor Zgłoś Opublikowano 19 Stycznia 2011 Dziękuję za uwagi -pozdrawiam
Marek Konarski Opublikowano 20 Stycznia 2011 Zgłoś Opublikowano 20 Stycznia 2011 Dziś pożegnałem wiatr. I odszedł. --- no i odszedł Zupełny brak pomysłu na wiersz.
Pan_Biały Opublikowano 20 Stycznia 2011 Zgłoś Opublikowano 20 Stycznia 2011 jeśli już, to tylko to:Dziś pożegnałem wiatr. I odszedł. tylko wtedy to jest myśl, ale za to całkiem sensowna, bo to co wydarzyło się później to nieporozumienie r
adam_bubak Opublikowano 21 Stycznia 2011 Zgłoś Opublikowano 21 Stycznia 2011 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. drodzy czytelnicy, bierzcie przykład z wiatru nie odchodźcie - wiejcie
Rekomendowane odpowiedzi