Rachel_Grass Opublikowano 17 Stycznia 2011 Autor Zgłoś Opublikowano 17 Stycznia 2011 Lubię samochody - Daniel, 11. Lubię, gdy na klatce piersiowej prześwitują żyły, bo wyglądają jak drzewo rosnące pod skórą - Blanka, 16. Lubię inteligentnych - Jolanta, 8. Lubię szybko i namiętnie, i gdy wychodzi zaraz po - Adam, 24. Lubię sprawiedliwość - Marcin, 36. Lubię, jak matka się uśmiecha - Paulina, 51. Lubię wyglądać na pewną siebie - Maria, 29. Lubię wszystko, co czyste - Agnieszka, 37. Lubię rysować prostą drogę jednym pociągnięciem pędzla - Stefan, 63. Lubię Tomasza - Lena, 44. Lubię Lenę - Tomasz, 46. Lubię życie i lubię się nie bać - Tadeusz, 89.
f.isia Opublikowano 17 Stycznia 2011 Zgłoś Opublikowano 17 Stycznia 2011 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. sie rozczarowałam... :(
Bernadetta1 Opublikowano 17 Stycznia 2011 Zgłoś Opublikowano 17 Stycznia 2011 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. nowatorsko;]
Tali Maciej Opublikowano 18 Stycznia 2011 Zgłoś Opublikowano 18 Stycznia 2011 i to jest właśnie to co może kogoś rozczarować albo wbić w fotel, to jak bieganie z apartaem i łapanie chwili, to jak haiku, to reporterska relacja z sieci moim zdaniem brakuje tu łącznika, klamry która będzie walnięciem niczym obuchem w łeb. na razie mam wrażenie że to świeży pomysł, totalnie spontaniczny, miejmy nadzieję, że urośnie w wiersz pozdr
Marek Konarski Opublikowano 18 Stycznia 2011 Zgłoś Opublikowano 18 Stycznia 2011 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. Ucho mi podpowiada, że to raczej podsłuchiwanie języka reklam, na końcu brak jedynie komórki, proszku do prania lub innych ubezpieczeń ;)
Magda_Tara Opublikowano 19 Stycznia 2011 Zgłoś Opublikowano 19 Stycznia 2011 a mnie zatrzymało, a co? Lubię nowe - bezwiekowe.
Ran_Gis Opublikowano 19 Stycznia 2011 Zgłoś Opublikowano 19 Stycznia 2011 - razem wyszło 454 , wynik nietypowy . pozdr. R
Nessa Isilra Opublikowano 19 Stycznia 2011 Zgłoś Opublikowano 19 Stycznia 2011 Trochę jak "Gadające głowy" Kieślowskiego, w sumie może nawet bardzo trochę. Czyli pomysł już mniej nowatorski.
jacek skraba Opublikowano 20 Stycznia 2011 Zgłoś Opublikowano 20 Stycznia 2011 nie lubię takich wyliczanek,które do niczego służą i donikąd prowadzą pzdr.
Rachel_Grass Opublikowano 20 Stycznia 2011 Autor Zgłoś Opublikowano 20 Stycznia 2011 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. sie rozczarowałam... :( spoko, znaczy w porządku. to tylko taki eksperyment na własnej wrażliwości człowieczej, który postanowił popleśnieć na słoneczku.
Rachel_Grass Opublikowano 20 Stycznia 2011 Autor Zgłoś Opublikowano 20 Stycznia 2011 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. nie bardzo wiem jak mam odpowiedzieć na tak postawione pytanie.
Rachel_Grass Opublikowano 20 Stycznia 2011 Autor Zgłoś Opublikowano 20 Stycznia 2011 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. nowatorsko;] a gdzie tam. vide na przykład niżej: Gadające głowy.
Rachel_Grass Opublikowano 20 Stycznia 2011 Autor Zgłoś Opublikowano 20 Stycznia 2011 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. to prawda, że spontaniczny, i prawda, że migawkowy - jak nabłonek. też mam wrażenie, że czegoś tu niedosyta, ale obawiam się wstawki narratorskiej, bo na pewno z racji bytu, po prostu, wyszłaby kaznodziejsko
Rachel_Grass Opublikowano 20 Stycznia 2011 Autor Zgłoś Opublikowano 20 Stycznia 2011 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. Ucho mi podpowiada, że to raczej podsłuchiwanie języka reklam, na końcu brak jedynie komórki, proszku do prania lub innych ubezpieczeń ;) mechanizm chwytny działa tak samo, dobre spostrzeżenie :D
Rachel_Grass Opublikowano 20 Stycznia 2011 Autor Zgłoś Opublikowano 20 Stycznia 2011 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. a nic, dziękuję za komentarz.
Rachel_Grass Opublikowano 20 Stycznia 2011 Autor Zgłoś Opublikowano 20 Stycznia 2011 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. ...nie jest to celowy zabieg literacki, przyznaję.
Rachel_Grass Opublikowano 20 Stycznia 2011 Autor Zgłoś Opublikowano 20 Stycznia 2011 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. baaaardzo, bardzo lubię tę krótkometrażówkę. bardzo.
Rachel_Grass Opublikowano 20 Stycznia 2011 Autor Zgłoś Opublikowano 20 Stycznia 2011 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. bezsprzecznie zależy od podejścia do takich wyliczanek, a ja w sumie każde trawię (podejście).
Marlett Opublikowano 21 Stycznia 2011 Zgłoś Opublikowano 21 Stycznia 2011 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. nie bardzo wiem jak mam odpowiedzieć na tak postawione pytanie. Pytam w skrócie, gdzie jest wiersz? Zapis w wersach nie czyni wiersza , a tym bardziej trudno dopatrzeć się poezji w tekście. Jest to materiał do napisania czegoś więcej niż wyliczanki. Jedynie ostatni wers jest pointą do przyjęcia. Ta migawka jest męcząca. PozdrawiaM.
Rekomendowane odpowiedzi