Sam jeden Opublikowano 19 Stycznia 2011 Zgłoś Opublikowano 19 Stycznia 2011 Dżizys, kto uzmysłowi niektórym ludziom, że nie jest to zabawa w synonimy, lecz w skojarzenia? Kto przekaże im tę hiobową wieść? Ja jestem za mały, jak widać :( Annie odpowiadam:flotylla
Agata_Lebek Opublikowano 20 Stycznia 2011 Zgłoś Opublikowano 20 Stycznia 2011 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. Sri Dźajawardanapura Kotte ;)
Anna_Myszkin Opublikowano 20 Stycznia 2011 Zgłoś Opublikowano 20 Stycznia 2011 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. Sri Dźajawardanapura Kotte ;) Cotta. Panna cotta ;)
Oxyvia Opublikowano 21 Stycznia 2011 Zgłoś Opublikowano 21 Stycznia 2011 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. Czy to do mnie zwracasz się w ten uprzejmy sposób? Dżizys! A kto mógłby niektórym wytłumaczyć, że zabawa - to tylko zabawa, zaś arogancja nigdy zabawą nie jest? Ja widocznie jestem za mała... Synonimy to rodzaj skojarzeń, chłopczyku. Ty możesz mieć seksualne skojarzenia, a ja ma akurat bliskoznaczne. I jeśli nie umiesz być elegancki, to się nie odzywaj. Nie do mnie.
Sam jeden Opublikowano 21 Stycznia 2011 Zgłoś Opublikowano 21 Stycznia 2011 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. Czy to do mnie zwracasz się w ten uprzejmy sposób? Dżizys! A kto mógłby niektórym wytłumaczyć, że zabawa - to tylko zabawa, zaś arogancja nigdy zabawą nie jest? Ja widocznie jestem za mała... Synonimy to rodzaj skojarzeń, chłopczyku. Ty możesz mieć seksualne skojarzenia, a ja ma akurat bliskoznaczne. I jeśli nie umiesz być elegancki, to się nie odzywaj. Nie do mnie. Jeżeli zechciałaby Szanowna Pani dokładniej przypatrzeć się wątkowi, zrozumiałaby, o co mi chodziło. Akurat nie do Pani zwracałem się '' w ten uprzejmy sposób '', ale przepraszam, jeżeli dotknąłem. Sam jeden - chłopczyk, co się zowie :) Agacie odpowiadam: brazylijki :)
Rekomendowane odpowiedzi