teresa943 Opublikowano 13 Stycznia 2011 Autor Zgłoś Opublikowano 13 Stycznia 2011 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. Nie zaprzeczam...rzeczywiście coś w tym jest :) Dziękuję Biała L. :-) Cieplutko pozdrawiam - Krysia
teresa943 Opublikowano 13 Stycznia 2011 Autor Zgłoś Opublikowano 13 Stycznia 2011 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. Witaj P. Miło Cię znów gościć w moich progach. Masz rację, takiej "wyspy" nie kupi się za "mamonę". Dziękuję. :-) Serdecznie pozdrawiam - Krysia
teresa943 Opublikowano 13 Stycznia 2011 Autor Zgłoś Opublikowano 13 Stycznia 2011 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. Hmm... "wyłączność w zamian" jest kusząca, szczególnie na "takiej" wyspie :) Dziękuję Anno. :-) Serdecznie pozdrawiam - Krysia
teresa943 Opublikowano 13 Stycznia 2011 Autor Zgłoś Opublikowano 13 Stycznia 2011 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. dobrze brzmiąca miniatura ja tu wyczytuję samotność podoba się:) Babo Zj... czytasz wieloznacznie a więc nie jest tak źle z wierszydłem :) Dziękuję. :-) Serdecznie pozdrawiam - Krysia
teresa943 Opublikowano 13 Stycznia 2011 Autor Zgłoś Opublikowano 13 Stycznia 2011 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. Nic nie wymyśliłeś...hmm, czasem tak bywa. Może by warto przypomnieć sobie przygody Robinsona? Nie, nie obraź się...żartowałam :) chwila zawsze jest ulotna, a "przegapiona - zatopiona", więc szkoda marnować tego, co jest "tu i teraz"... Dziękuję za te dziesięć minut poświęcone mojemu wierszykowi. Przepraszam, że zawiodłam oczekiwania. ;-) Serdecznie pozdrawiam, Adam - Krysia
teresa943 Opublikowano 13 Stycznia 2011 Autor Zgłoś Opublikowano 13 Stycznia 2011 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. eee tamto było gorsze, bo musiałem za to zapłacić ;) Adamie, dzięki, że znalazłeś coś gorszego od mojego wiersza... Jeszcze raz pozdrawiam - Krysia
Baba_Izba Opublikowano 13 Stycznia 2011 Zgłoś Opublikowano 13 Stycznia 2011 Wyspa Robinsona: ma bardzo wiele do zaooferowania, należy jednak potrudzić się nieco, by odgadnąć jej tajemnice, odnależć co trzeba i zdobyć! Czasem nawet ratuje życie. Podoba mi się, ja pewnie bym dała wierszowi tytuł "rozbitek". Serdecznie pozdrawiam - baba
Ewa_Kos Opublikowano 13 Stycznia 2011 Zgłoś Opublikowano 13 Stycznia 2011 Podoba się bardzo, moze dlatego, że uwielbiam miniatury i bardzo się cieszę, gdy czasem też mi się uda coś małego "skrobnąć" Końcówka super! pozdrawiam serdecznie:) E.K.
teresa943 Opublikowano 15 Stycznia 2011 Autor Zgłoś Opublikowano 15 Stycznia 2011 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. Witaj Izo! Masz rację - "ta" wyspa ma do zaoferowania wiele tajemnic, które przyciagąją "odkrywców". Tytułu raczej już nie zmienię... Dziękuję za czytanie i rzeczowy komentarz. Serdecznie pozdrawiam - Krysia
teresa943 Opublikowano 15 Stycznia 2011 Autor Zgłoś Opublikowano 15 Stycznia 2011 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. Witaj Ewo! Cieszę się, że Ci się podoba to "mini". Dziękuję. :-) Serdecznie pozdrawiam - Krysia
Bolesław_Pączyński Opublikowano 15 Stycznia 2011 Zgłoś Opublikowano 15 Stycznia 2011 Krótki ale jak zawsze urzekający i wiele mówi. Łapmy te ulotne chwile winnym słowem się upijmy bo jesteśmy jak motyle więc tą każdą chwilą żyjmy. Serdeczności Krysiu:)
teresa943 Opublikowano 16 Stycznia 2011 Autor Zgłoś Opublikowano 16 Stycznia 2011 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. chwile winne czy niewinne tylko los rozstrzygnąć może a tymczasem kochaj życie póki jeszcze łapiesz oddech :))) Dziękuję, Bolku, za zrozumienie wiersza i piękny komentarz. Serdecznie pozdrawiam :-) Krysia
Rekomendowane odpowiedzi