Skocz do zawartości
Polski Portal Literacki

Zgłoś

• Niestety, Twoja zawartość zawiera warunki, na które nie zezwalamy. Edytuj zawartość, aby usunąć wyróżnione poniżej słowa.
    Opcjonalnie możesz dodać wiadomość do zgłoszenia.

×   Wklejono zawartość z formatowaniem.   Przywróć formatowanie

Dozwolonych jest tylko 75 emoji.

×   Odnośnik został automatycznie osadzony.   Przywróć wyświetlanie jako odnośnik

×   Przywrócono poprzednią zawartość.   Wyczyść edytor

×   Nie możesz bezpośrednio wkleić grafiki. Dodaj lub załącz grafiki z adresu URL.

• Zarejestruj się. To bardzo proste!

Dzięki rejestracji zyskasz możliwość komentowania i dodawania własnych utworów.

• Ostatnie komentarze

• @w kropki bordo tak sobie właśnie o mojej "byłej" mamie pomyślałam  O Jej wycofaniu całkowitym  Ciekawa jestem jakie były Jej kolory dzieciństwa skoro wszędzie rozwiesza czerwone flagi i nie pozwala podejść bliżej niż do furtki  Bardzo mi dał do myślenia ten wiersz   
    • @w kropki bordo Kropeczki gdzie Ty byłaś jak Cię nie było  A ja tu oczy wypatruję  Miło że wpadłaś z wizytą

Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość.

Pozdrawiam Cię serdecznie
    • w zimowym grudniu  nie pada już śnieg  dzieci nie jeżdżą na sankach  konie nie ciągną kuligu  pierwszej gwiazdki nie sposób zobaczyć przez czarne chmury sadzy choinek nie przystraja się już zabawkami  a niezawinięte w papier prezenty śmierdzą pieniędzmi  ludzie przestali umieć śpiewać kolędy  i nie męczą się nieustannym marudzeniem  jedna to tradycja niezmienna  drugą jest stanie w egalitarnej kolejce po karpia  źle traktujemy to stworzenie  polski symbol dobroci  czyni magię ze zwykłej kolacji  nawet ze swoją ilością ości  kiedyś damy tej rybie wolność  i nasze święta się skończą 
    • @violetta A jak.
    • @infelia i pewnie rózga była na prezent:)
  • Najczęściej komentowane

• Dodaj nową pozycję...