-
Zarejestruj się. To bardzo proste!
Dzięki rejestracji zyskasz możliwość komentowania i dodawania własnych utworów.
-
Ostatnio dodane
-
Ostatnie komentarze
-
Przez vioara stelelor · Opublikowano
@huzarcDziękuję :) Tak, czasami trudno zdać sobie sprawę i unieść świadomość, jak bardzo ocalenie, czy też uczynienie czyjegoś świata szczęśliwym, zależy od nas. Dotyczy wielu dziedzin życia i rozmaitych drobnych gestów, słów - miłości, życzliwości, współczucia, dobroczynności, zrozumienia... @Alicja_Wysocka Dziękuję za piękną interpretację :)Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość.
-
Przez Poezja to życie · Opublikowano
Twoje sny Łzy, dłonie I zagubione słowa Twój czas Światło, miłość I ślady na śniegu Twój zapach Piękno, dotyk I ucieczka w ciemność Czy tam wysoko w gwiazdy? -
Przez Tectosmith · Opublikowano
@violetta NIe Skarbeńku - nacinam kolejne partie nadgarstka i nie czekam aż się zagoją. -
Przez Alicja_Wysocka · Opublikowano
@vioara stelelor Prawda, że drobiazg potrafi uratować dzień. Jedno słowo od kogoś. Może „dziękuję”. Może „tęsknię”. Może „dobrze, że jesteś”. Może zwykłe „dzień dobry” wypowiedziane tak, że przestaje być grzecznościowe. Bardzo czuły tekst. Delikatny. I trochę bezbronny. Bo ktoś, kto pyta „czy moje serce będzie wystarczająco wygodne?”, nie udaje twardziela. On się boi, że nie uniesie tego dobra. To nie jest wiersz o tym, że przyszło słowo 'nadpłata' To jest słowo, które przyszło od kogoś, a my się pewnie nie dowiemy jak brzmiało, ale wiersz - wie -
Przez KOBIETA · Opublikowano
@FaLcorN wiem …i dlatego tak mnie denerwujesz;) :) @FaLcorN wzajemnie :)
-
-
Najczęściej komentowane
-
Wiersze znanych
-
Najpopularniejsze utwory
-
Najpopularniejsze zbiory
-
Inne