Skocz do zawartości
Polski Portal Literacki

Zgłoś

• Zarejestruj się. To bardzo proste!

Dzięki rejestracji zyskasz możliwość komentowania i dodawania własnych utworów.

• Ostatnie komentarze

• Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość.

Moja poezja jest osobista, wynika z przeżyć. Jak żyć w zgodzie ze sobą, kiedy nie możesz być sobą? Takie stanęło przede mną pytanie. Przez lata próbowałem się dopasować, pogodzić i jedno i drugie. Jednak bez powodzenia. Zrozumiałem, że "tęsknota" jest jakimś konstruktywnym stanem, wartościowym. Może jest zawieszeniem, ale daje natchnienie. "Wyjść przed horyzont", wychodzę w ten sposób :) Dziękuję za odwiedziny, szczególnie cieszę się, że spotykam znane mi wcześniej osoby.
    • @Berenika97... to prawda, takim oczkiem mrugnęłam...;)   @wierszyki..... tu mu lepiej, wg mnie.... bo nieco z humorkiem. Miło, że spodobał się.    

Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość.

Jacku... dziękuję za śliczne strofki... :)       dnia każdego ja także nadzieją się żywię     ale z weną jak wiemy same utrapienia     niby jest a jej nie ma lub zerka zza szafy     niechaj myszka czeka aż - stworzę poŁematy  ... ; )     Dziękuję za zostawione słowa, pozdrawiam Was.      
    • @Jacek_Suchowicz Dzięki, a i tak bywa:). Pozdrawiam @Gosława Dzięki:). Pozdrawiam @Berenika97 W Dekameronie  opisany niejeden taki przypadek:). dzięki za wpis. Pozdrawiam
    • @beta_b.. Beato, jak ja "kocham" to słowo.. rymowanka.... sorry... A czy jesteś gotowa.?. wg mnie tak, tylko nie poczułaś jeszcze tego.... otwórz się na impuls... Dobrej aury Ci życzę.  
    • @Poezja to życie Zgliszcza, to my już mamy Niemal w każdej, z gałęzi pociąg — lekcji żył danych chowa nasz świat na więzi lecz wewnątrz ucha żywe nie zwiędnie serce trzyma    
  • Najczęściej komentowane

• Dodaj nową pozycję...