fix kanada Opublikowano 18 Listopada 2010 Autor Zgłoś Opublikowano 18 Listopada 2010 gdy bombki haftem między pół liście zawieszone odbijały szarość nieba i kształty chmur wybrałem się pomiędzy z gromnicą by sumień nie podliczać. marność bez porozumienia z rozumem wydała rozkaz na skrót gwałcąc zieleń oczu mgłą nieosiadłą spojrzałem drzewo za niskie wyrosło by wieszać sznurki mógł dziad sadzić o zimę oparłszy grabie. wiedział wyruszę za płaczem wrócę.
Pan_Biały Opublikowano 19 Listopada 2010 Zgłoś Opublikowano 19 Listopada 2010 na nici zrobił się supeł pomieszanie z poplątaniem niestety r
fix kanada Opublikowano 19 Listopada 2010 Autor Zgłoś Opublikowano 19 Listopada 2010 Smacznego Marku! :) Dziękuję za przeczytanie i pozdrawiam. :)
fix kanada Opublikowano 19 Listopada 2010 Autor Zgłoś Opublikowano 19 Listopada 2010 supeł sam zrobiłem lecz nie było gdzie powiesić.. Dziękuję Panie Biały za odwiedziny. Pozdrawiam. :)
Wilcza Jagoda Opublikowano 19 Listopada 2010 Zgłoś Opublikowano 19 Listopada 2010 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. i gdy tak czytam to się widzi... pozdrawiam ciepło
fix kanada Opublikowano 19 Listopada 2010 Autor Zgłoś Opublikowano 19 Listopada 2010 Wilcza Jagodo, bardzo dziękuję za bliższe zapoznanie się z utworem. :) A odnośnie wyróżnionego przez Ciebie fragmentu, spieszę: starzy ogrodnicy mawiają, że gdy się sadzi jesienią to się każe rosnąć, gdy się sadzi wiosną to się prosi by rosło.. Pozdrawiam z uśmiechem! :)
Wilcza Jagoda Opublikowano 20 Listopada 2010 Zgłoś Opublikowano 20 Listopada 2010 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. o zimę oparłszy grabie... ozimina... nooo, trudny to wiersz, ale bardzo misie;))))
Rekomendowane odpowiedzi