O Niej
-
Ostatnio w Warsztacie
-
Nagrzany jak chodząca apteka, leję się ze mnie wiadrami. Niby taki dorosły, a tęsknię za dawnymi problemami.
Dzikie spojrzenie, mózg nie obecny i w ogóle mało mówny.
Nie ma odwrotu bo już zaklęcie rzucone.
Odczuwam pokusę, wbijam się w wizje w dziwnym świetle i to było by na tyle.
Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość.
2
-
-
Zarejestruj się. To bardzo proste!
Dzięki rejestracji zyskasz możliwość komentowania i dodawania własnych utworów.
-
Ostatnio dodane
-
Ostatnie komentarze
-
Przez Leroge · Opublikowano
Kobiecy głos zamknięty w klatce Klatka z gałązek rudej jarzębiny Miesza powietrze z dźwiękami lasu Las przystrojony w letnie koniczyny Skończone słowa, nieskończony żal Że w ramionach wiatru znika twoja pieśń Wszystkie słońca w kwiatach Z uśmiechami głaszczą mnie Ku milczącym chmurom Rumianych aniołów Płaczę bo mi tęskno Do śpiewnych ogrodów Ogrodów radości i ciepłoty rąk Uciekłaś po cichu, droga samotności Zostawiając tylko Ten horyzont łąk -
Przez Achilles_Rasti · Opublikowano
Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość.
dziękuję...Tak, trudno trafić na swoją duszę...prawda? :) -
Przez Tajemnicza9723 · Opublikowano
Bransoletka z koralików Bransoletka z koralików dziecięca, pastelowa, utkana w tęczowych kolorach Na straganie kupiona, nad morzem na Helu za kilka złotych Nie Twoja pierwsza i nie ostatnia, dziewczęca błyskotka, modny gadżet dla oka Bransoletka z koralików, tak dumnie ją nosisz, nawet jej do kąpieli nie ściągasz Twoja osobista wakacyjna pamiątka Kiedyś z niej wyrośniesz, zaczniesz nosić inną złotą lub srebrną gdy będziesz młodą dziewczyną Tą pierwszą zostawisz w dziecięcej szkatułce na pamiątkę z gumką rozciągniętą, może rozerwaną , która zachowa ten jeden koralik….. Po latach do niej wrócisz, nawet jak zblednie, ślad w Tobie zostawi w tej jednej bransoletce z koralików pastelowej, Twojej własnej -unikatowej 6.08.2026 r. NatusieK97 -
Przez Mel666 · Opublikowano
@Charismafilos skoro lud zdecydował...kofam ten minimalizm Tytuł kojarzy mi się z PoncjuszZaloguj się, aby zobaczyć zawartość.
. Tak daleko, tak blisko
-
-
Najczęściej komentowane
-
Wiersze znanych
-
Najpopularniejsze utwory
-
Najpopularniejsze zbiory
-
Inne