Duks Opublikowano 2 Listopada 2010 Autor Zgłoś Opublikowano 2 Listopada 2010 spotkał ją w środku lokomocji dała mu siebie i HIV w promocji
Magda_Tara Opublikowano 3 Listopada 2010 Zgłoś Opublikowano 3 Listopada 2010 w środku? między wagonikami metra! :)) jak reklama! :D zgrabne to-to
Duks Opublikowano 3 Listopada 2010 Autor Zgłoś Opublikowano 3 Listopada 2010 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. Czy między wagonikami nie wiem. ;) Chodziło o środek lokomocji np. metro, pociąg itp. Nie precyzowałem, bo nie to jest istotne. Reklama? Raczej ku przestrodze.„zgrabne to-to” Jesteś pewna? :) Jeśli tak to dziękuję. Pozdrawiam:)
Duks Opublikowano 3 Listopada 2010 Autor Zgłoś Opublikowano 3 Listopada 2010 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. :))) Przysięgam – nic nie brałem ;))) A ten odjazd, to na plus czy na minus? Pozdrawiam
Magda_Tara Opublikowano 3 Listopada 2010 Zgłoś Opublikowano 3 Listopada 2010 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. Czy między wagonikami nie wiem. ;) Chodziło o środek lokomocji np. metro, pociąg itp. Nie precyzowałem, bo nie to jest istotne. Reklama? Raczej ku przestrodze.„zgrabne to-to” Jesteś pewna? :) Jeśli tak to dziękuję. Pozdrawiam:) nie to nie :(
Duks Opublikowano 3 Listopada 2010 Autor Zgłoś Opublikowano 3 Listopada 2010 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. Czy między wagonikami nie wiem. ;) Chodziło o środek lokomocji np. metro, pociąg itp. Nie precyzowałem, bo nie to jest istotne. Reklama? Raczej ku przestrodze.„zgrabne to-to” Jesteś pewna? :) Jeśli tak to dziękuję. Pozdrawiam:) nie to nie :( Ale złośnica:) No już się nie dąsaj. Wiesz, że Cię lubię.
Magda_Tara Opublikowano 3 Listopada 2010 Zgłoś Opublikowano 3 Listopada 2010 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. nie to nie :( Ale złośnica:) No już się nie dąsaj. Wiesz, że Cię lubię. wiem! to właśnie dlatego ;) ok
Pan_Biały Opublikowano 3 Listopada 2010 Zgłoś Opublikowano 3 Listopada 2010 łatwe wersy nic nowego już o tym trąbili
juliajaz Opublikowano 3 Listopada 2010 Zgłoś Opublikowano 3 Listopada 2010 Pasuje na reklamę prezerwatyw. Moim zdaniem oczywiście.
Duks Opublikowano 3 Listopada 2010 Autor Zgłoś Opublikowano 3 Listopada 2010 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. Wersy faktycznie łatwe, bo i takie miały być. Jak doskonale wiesz, to nie jest klasyczny wiersz, tylko coś pomiędzy miniaturką a fraszką. Nacisk jest na przesłanie. Co do:„nic nowego już o tym trąbili” :))))) Szczerze mówiąc, prawie o wszystkim już trąbili. O tym, o czym Ty piszesz też. Tyle, że jedni robili to lepiej inni gorzej. Tak to już jest. I jeszcze jedno: sądząc po smutnych statystykach - o tym temacie nigdy dość trąbienia. :)
Duks Opublikowano 3 Listopada 2010 Autor Zgłoś Opublikowano 3 Listopada 2010 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. Jeśli tylko coś by to pomogło, to nie mam nic przeciwko.
juliajaz Opublikowano 3 Listopada 2010 Zgłoś Opublikowano 3 Listopada 2010 Tak? A ja myślałam, ze tu jest portal poetycki. Nie miejsce na reklamę. Ależ tępa jestem.
Duks Opublikowano 3 Listopada 2010 Autor Zgłoś Opublikowano 3 Listopada 2010 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. „Ależ tępa jestem.” No cóż, doceniam szczerość, ale chyba nie jest tak źle. :)
Jacek_Suchowicz Opublikowano 3 Listopada 2010 Zgłoś Opublikowano 3 Listopada 2010 między wargi się wpychał teraz powoli zdycha pozdrawiam Jacek
Duks Opublikowano 3 Listopada 2010 Autor Zgłoś Opublikowano 3 Listopada 2010 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. Witaj Jacku. Niby to samo, ale dość brutalnie to ująłeś. Pozdrawiam:)
Leokadia_Koryncka Opublikowano 4 Listopada 2010 Zgłoś Opublikowano 4 Listopada 2010 Powiadają, że największym ryzykiem jest nic nie ryzykować, a tu śmiertelne koszty:( Rozsądna fraszka - nie tylko na ptaszka:) Pozdrawiam... Leo.
teresa943 Opublikowano 4 Listopada 2010 Zgłoś Opublikowano 4 Listopada 2010 dość szczególna promocja i bardzo ryzykowna, tak to bywa z nieokiełzananymi "pociągami"... nigdy dość ostrzeżeń ;-) serdecznie pozdrawiam, Andrzeju - Krysia
Duks Opublikowano 4 Listopada 2010 Autor Zgłoś Opublikowano 4 Listopada 2010 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. Witaj Leo. To prawda - bez ryzyka nie ma życia. Jednak nie zawsze należy ryzykować. Czasem koszt jest zbyt wysoki.„Rozsądna fraszka - nie tylko na ptaszka:)” Dobre:))) Pozdrawiam
Duks Opublikowano 4 Listopada 2010 Autor Zgłoś Opublikowano 4 Listopada 2010 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. Masz rację Krysiu.:) Dziękuję za czytanie i komentarz. Pozdrawiam
Rekomendowane odpowiedzi