Skocz do zawartości
Polski Portal Literacki

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Poczułam się Tam
jakbym się bała
znam to przecież
i ciebie żegnałam
Wróciłeś żalu, że nie było najlepiej
i lęk - nie było najlepiej
między nami
Me To You walentynkowy
- pamiętam jeszcze
dziś mały się bawi i nie wie
że ze mną jesteś
Wreszcie

Opublikowano

Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość.

A w co miałam misia me to you zamienić? Czy ty wiesz co ty negujesz w ogóle??? Wiesz, o czym piszę??? Nie wiesz! Nie wiesz, ze słodki miś walentynkowy zaważył na życiu obecnie trzech osób! Moze mam twojego "dobrego" wiecej czytać? Daruj sobie, wielki panie poeto, który myślisz, ze rozumem drgnąłeś, nie pozwole sobie nie być sobą, bo komuś tandetne jest to, co mi ważne!
Opublikowano

A w co miałam misia me to you zamienić? Czy ty wiesz co ty negujesz w ogóle??? Wiesz, o czym piszę??? Nie wiesz! Nie wiesz, ze słodki miś walentynkowy zaważył na życiu obecnie trzech osób! Moze mam twojego "dobrego" wiecej czytać? Daruj sobie, wielki panie poeto, który myślisz, ze rozumem drgnąłeś, nie pozwole sobie nie być sobą, bo komuś tandetne jest to, co mi ważne!
neguję wiersz
i nie oceniam tego co miś dla kogoś zrobił, bo tu nie o to chodzi, tu oceniamy wiersze, a ten jest słaby
dziękuję za wielkiego pana poetę
i proponuję nabrać dystansu do siebie i innych
r
Opublikowano

neguję wiersz
i nie oceniam tego co miś dla kogoś zrobił, bo tu nie o to chodzi, tu oceniamy wiersze, a ten jest słaby
dziękuję za wielkiego pana poetę
i proponuję nabrać dystansu do siebie i innych
r

przepraszam, uniosłam się, nie spodobała mi się forma wypowiedzi, która w ogóle nie była konstruktywna...