anna_rebajn Opublikowano 18 Października 2010 Autor Zgłoś Opublikowano 18 Października 2010 gdy wystygnie wspomnienie po ostatniej nocy a zapach i dotyk znikną w chłodzie poranka zaczniemy rozmawiać o pszczółkach i kwiatkach że chleb jest za drogi w kościele niewiara a dziwka z klatki niżej jest nieśmiała jeszcze kupić farbę w sklepiku na dole podłogę wycierać specjalnym środkiem klucz wieszać na gwoździku o tutaj nad stołem a płaszcz chować w szafie koniecznie na dole ubierać się cieplej bo wieje coś chłodem koszulkę zakładać z flanelką pod spodem butelki po wodzie kłaść z boku w śmietniku radości pięć minut a kwiatków - bez liku
Magda_Tara Opublikowano 18 Października 2010 Zgłoś Opublikowano 18 Października 2010 ślicznie lirycznie i poukładanie a u mnie harmider i rozpierducha! rozjaśniłaś mnie Anno ;D dziękuję. :*
Anna_Para Opublikowano 18 Października 2010 Zgłoś Opublikowano 18 Października 2010 Ale mnie zaskoczyłaś: z białego przechodzisz w rymowankę - wyliczankę, kierat domowych obowiązków, regulaminów, żeby był Ordnung! Dyskutowałabym z tymi pięcioma minutami..., ale sza! Nie wtrącam się! Cieplutko, Para:) Podobasia proszę uprzejmie.
anna_rebajn Opublikowano 19 Października 2010 Autor Zgłoś Opublikowano 19 Października 2010 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. Cieszę się, że Cię rozjaśniłam :-))). Nie chciałam, żeby było zbyt lirycznie. Na przekór zrobiłam taką zakręconą konstrukcję wiersza. A
anna_rebajn Opublikowano 19 Października 2010 Autor Zgłoś Opublikowano 19 Października 2010 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. Pięć minut jest czysto umowne :-))). Proporcje przyjemności do problemów zawsze przeważają na korzyść problemów niestety :-(. Fajnie, że udało się Ciebie Anno zaskoczyć. O to chodziło. A
Rekomendowane odpowiedzi