anna_rebajn Opublikowano 18 Października 2010 Autor Zgłoś Opublikowano 18 Października 2010 w przydeptanych butach swetrach sprzed pół wieku w kaloszach uniseks od deszczu i śniegu z sylwetek podobni do szarych gołębi na zbawienie czekają od biedy
Leokadia_Koryncka Opublikowano 18 Października 2010 Zgłoś Opublikowano 18 Października 2010 niebieskie gołębie. realistyczny, do pomyślenia. pozdrawiam...:)
anna_rebajn Opublikowano 18 Października 2010 Autor Zgłoś Opublikowano 18 Października 2010 Próbuję wyjść poza klimat typowy dla moich wierszy, może dlatego bardziej realnie :-)). a
Anna_Para Opublikowano 18 Października 2010 Zgłoś Opublikowano 18 Października 2010 Dobrze, dobrze. Ale... poszukałabym innego tytułu, po prostu! Pozdrawiam, Para:)
anna_rebajn Opublikowano 19 Października 2010 Autor Zgłoś Opublikowano 19 Października 2010 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. Zawsze mam problem z tytułami, więc ciekawa jestem Twoich propozycji. :-)). A
gamini1 Opublikowano 19 Października 2010 Zgłoś Opublikowano 19 Października 2010 Dobre. Wyzwolenie od biedy jak zbawienie. Spostrzegawczaś. Miłego...
Judyt Opublikowano 20 Października 2010 Zgłoś Opublikowano 20 Października 2010 z sylwetek podobni - i dalej są " gołębie" tytułowe a mnie się tak, że to metafora i że to do ludzi powszechne przesłanie jak należałoby dążyć ku... to tyle o ile od biedy(:J. serdecznie
Rekomendowane odpowiedzi