Anna_Para Opublikowano 17 Października 2010 Autor Zgłoś Opublikowano 17 Października 2010 Seweryno: Odpowiada Ci Oxyvia. Nie mam nic do dodania. Dzięki za obecność. Może następnym razem? Choć nie wiem, czy na siłę mi zależy? Para:)
Anna_Para Opublikowano 17 Października 2010 Autor Zgłoś Opublikowano 17 Października 2010 Oxyvio: Dzięki. Cieszę się, że odczytujesz treść i intencję autorki. Buziaki bardzo nocne. Cieplutko, Para:)
seweryna żuryńska Opublikowano 17 Października 2010 Zgłoś Opublikowano 17 Października 2010 proszę poczytać Bułhakowa ze zrozumieniem a potem zobaczyć czy przystawalny do zamierzonej myśli nie można wyciągać postaci jak króliczka z rękawa to nie tak może inna książka, inne uosobienia zaglądać więcej nie będę słowo skauta pozdrawiam Seweryna
Anna_Para Opublikowano 17 Października 2010 Autor Zgłoś Opublikowano 17 Października 2010 Seweryno, jak bardzo jesteś nietaktowna, "pouczając" mnie "z lektury obowiązkowej" - nawet mnie to rozbawiło! Kto Ci nagadał głupot, że nie można? Można, trzeba, należy! To się nazywa "reinterpretacją" i robi się to.... ho ho!!! Od wieków! Proszę rozmawiać ze mną grzeczniej, albo nie komentować moich wierszy. Polecam tę metodę. Robię tak od lat i unikam w ten sposób waśni. Na pewno nie będę się tu handryczyć, nie po to piszę wiersze, nie po to bywam na forach poetyckich. Pozdrawiam, Para:)
Janusz_Ork Opublikowano 17 Października 2010 Zgłoś Opublikowano 17 Października 2010 Aniu, nie do końca rozumiem Twój wiersz. Może jest w nim zbyt dużo "osobistego", zbyt dużo "kobiecego" a któż tak do końca potrafi zrozumieć niewiastę. Wiersz podoba mi się przez jego obrazowość, która daje mi możliwość własnych asocjacji. Pozdrawiam. J.
Anna_Para Opublikowano 17 Października 2010 Autor Zgłoś Opublikowano 17 Października 2010 Januszu. Bardzo cieplutko dziękuję za czytanie i komentarz. Pozdrawiam, Para:)
Bolesław_Pączyński Opublikowano 17 Października 2010 Zgłoś Opublikowano 17 Października 2010 Ciekawy, bardzo obrazowy, jeszcze raz wracam czytając z lekką zadumą dociera bardziej wzbudzając wyobraźnię jakbym sam siedział w tym fotelu i bujał te pragnienia z tą nutką nostalgii. Pozdrawiam Aniu:)
Anna_Para Opublikowano 17 Października 2010 Autor Zgłoś Opublikowano 17 Października 2010 Bolesławie, serdecznie dziękuję za czytanie i kilka miłych słów. Pobujajmy się razem w fotelu Małgorzaty. Pozdrawiam cieplutko, Para:)
Oxyvia Opublikowano 17 Października 2010 Zgłoś Opublikowano 17 Października 2010 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. Ja też się cieszę. :-) Buziaki.
Anna_Para Opublikowano 18 Października 2010 Autor Zgłoś Opublikowano 18 Października 2010 Oxyvio: Jeszcze raz - dzięki śliczne, Anna.
Rekomendowane odpowiedzi