Leokadia_Koryncka Opublikowano 11 Października 2010 Autor Zgłoś Opublikowano 11 Października 2010 pisał do niej listy raz mądre kiedy indziej długie odsyłała mu pocałunki codziennie wychodził na brzeg morza popatrzeć na jej falujące łono pozwalała mu oddychać do woli w ekstazie zachodzącego słońca stawali się jednym podczas gdy obok przebiegała nieustająca gonitwa ich usta stawały się żywe zmrok zabierał mu ją rozmywała się w strumieniu ciepła zanim jego oddech zamienił się w słowo tak było każdego wieczoru nigdy nie pytał kim jest
Fly Elika Opublikowano 11 Października 2010 Zgłoś Opublikowano 11 Października 2010 to jak o moim misiu Parysie :))) Piękne i w ogóle morze!!! Pozdrawiam
Judyt Opublikowano 11 Października 2010 Zgłoś Opublikowano 11 Października 2010 hmm..wszystko dobrze, tylko tytuł zastanawia dlaczego? J. serdecznie
Leokadia_Koryncka Opublikowano 13 Października 2010 Autor Zgłoś Opublikowano 13 Października 2010 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. Eliko; dziekuję za czytanie i komentarz. serdecznie pozdrawiam...
Leokadia_Koryncka Opublikowano 13 Października 2010 Autor Zgłoś Opublikowano 13 Października 2010 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. ...czyli tytuł do wymiany? Twoim zdaniem - na jaki? Leo, serdecznie...
Magda_Tara Opublikowano 13 Października 2010 Zgłoś Opublikowano 13 Października 2010 o matko, jakie piękne, prawie ominęłam, Leon cudowności, jakże mi tego brakuje dziękuję :* :))
Leokadia_Koryncka Opublikowano 13 Października 2010 Autor Zgłoś Opublikowano 13 Października 2010 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. widzisz, a ja specjalnie dla Ciebie:)) już się troszkę zeźliłam, ale rozumiem, że nie wszystko można ogarnąć. ... ma za co, niechaj szczęście wymawia Twoje imię przez 24 godziny. buziak serdeczny! :* Leoni.
Magda_Tara Opublikowano 13 Października 2010 Zgłoś Opublikowano 13 Października 2010 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. widzisz, a ja specjalnie dla Ciebie:)) już się troszkę zeźliłam, ale rozumiem, że nie wszystko można ogarnąć. ... ma za co, niechaj szczęście wymawia Twoje imię przez 24 godziny. buziak serdeczny! :* Leoni. Leosiu Boże, widzę, że dla mnie dziekuję za takie cudo :***************
Leokadia_Koryncka Opublikowano 14 Października 2010 Autor Zgłoś Opublikowano 14 Października 2010 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. widzisz, a ja specjalnie dla Ciebie:)) już się troszkę zeźliłam, ale rozumiem, że nie wszystko można ogarnąć. ... ma za co, niechaj szczęście wymawia Twoje imię przez 24 godziny. buziak serdeczny! :* Leoni. Leosiu Boże, widzę, że dla mnie dziekuję za takie cudo :*************** ... się rozumie:)) dobranocny... ************ Leon:))
Anna_Para Opublikowano 15 Października 2010 Zgłoś Opublikowano 15 Października 2010 Pięknie, czyściutko, z jakąś tajemnicą, mniamuśne to, Leo! Cieplutko, Para:)
Leokadia_Koryncka Opublikowano 17 Października 2010 Autor Zgłoś Opublikowano 17 Października 2010 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. Aniu; cieszę się, że i u mnie czasem czyściutko. A tajemnica i owszem, ale jak to tajemnica... Serdecznie, Leo:))
Rekomendowane odpowiedzi