Boskie Kalosze Opublikowano 2 Października 2010 Autor Zgłoś Opublikowano 2 Października 2010 liść liść po kolei echo www.youtube.com/watch?v=qxHz0W2J1H0
jasna Opublikowano 5 Października 2010 Zgłoś Opublikowano 5 Października 2010 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. Tak mi przykro, ale nie rozumiem. :-( Skąd to echo? Od spadających liści? Chyba nie dudnią aż tak? Bez Twojego ukierunkowania (lub innego zapisu) nie umiem odczytać nawet gdy "kolej" to przejeżdżający pociąg. Chyba, że echo po pociągu, ale wtedy L1 mi się nie klei.
Boskie Kalosze Opublikowano 5 Października 2010 Autor Zgłoś Opublikowano 5 Października 2010 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. Tak mi przykro, ale nie rozumiem. :-( Skąd to echo? Od spadających liści? Chyba nie dudnią aż tak? Bez Twojego ukierunkowania (lub innego zapisu) nie umiem odczytać nawet gdy "kolej" to przejeżdżający pociąg. Chyba, że echo po pociągu, ale wtedy L1 mi się nie klei. A kiedy opadają liście, kiedy przejedzie pociąg?Kiedy słabo trzymają się gałęzi. Kolej jako następstwo: liść... liść... liść... i jako pociąg. Pozdrawiam.
Boskie Kalosze Opublikowano 5 Października 2010 Autor Zgłoś Opublikowano 5 Października 2010 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. Tak mi przykro, ale nie rozumiem. :-( Skąd to echo? Od spadających liści? Chyba nie dudnią aż tak? Bez Twojego ukierunkowania (lub innego zapisu) nie umiem odczytać nawet gdy "kolej" to przejeżdżający pociąg. Chyba, że echo po pociągu, ale wtedy L1 mi się nie klei. A kiedy opadają liście, kiedy przejedzie pociąg?Kiedy słabo trzymają się gałęzi. Kolej jako następstwo: liść... liść... liść... i jako pociąg. Przyznam, że jest to eksperymentalny zapis :-) Nawet echo jest tu rozumiane inaczej, ale czy dźwięk rozchodzi się tylko w powietrzu? Nogami też można usłyszeć odgłos dalekiego pociągu, tym bardziej słyszą go drzewa po pas (nawet drugie tyle) zanurzone w ziemi.
jasna Opublikowano 5 Października 2010 Zgłoś Opublikowano 5 Października 2010 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. A kiedy opadają liście, kiedy przejedzie pociąg?Kiedy słabo trzymają się gałęzi. Kolej jako następstwo: liść... liść... liść... i jako pociąg. Przyznam, że jest to eksperymentalny zapis :-) Nawet echo jest tu rozumiane inaczej, ale czy dźwięk rozchodzi się tylko w powietrzu? Nogami też można usłyszeć odgłos dalekiego pociągu, tym bardziej słyszą go drzewa po pas (nawet drugie tyle) zanurzone w ziemi. A-haaa! (Tu pogłębiła się moja pozioma zmarszczka). Już rozumiem i obiecuję, że też sobie zrobię chociaż jedną pionową. :-))
Rekomendowane odpowiedzi