mały_dzielny_toster Opublikowano 23 Września 2010 Autor Zgłoś Opublikowano 23 Września 2010 nieudane pożegnanie sam przyznaj przełykając wódkę - lepiej żebym się jeszcze śniła i dalej ballada o narkomanach wdychając twój oddech noc pod oknem złamany paznokieć zakochaj zakochaj wściekła na zepsuty samochód jak długo mam czekać - nie będę wiecznie czekać nic się z tobą nie równa została nam ostatnia szansa bez szans kolejny raz udaję natchnienie zmyślony talent wkładam wam broń pod nogi pył na wietrze - tym jestem stare piosenki są najmądrzejsze tylko nie jestem mistrzem co wieczór kładę ją spać i ta sama modlitwa - niech jej nikt nie skrzywdzi - niech nie dorasta słabo mi nie patrz na serdeczny palec od pocałunku nikt nie umarł
adam_bubak Opublikowano 24 Września 2010 Zgłoś Opublikowano 24 Września 2010 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. dla mnie tylko pierwsza i ostatnia
JacekSojan Opublikowano 24 Września 2010 Zgłoś Opublikowano 24 Września 2010 miało być efektownie, wyszło efekciarsko - co mi się podoba to realizm tego szamotania się peela w walce o siebie samego - pozdr. J.S
Agata_Lebek Opublikowano 27 Września 2010 Zgłoś Opublikowano 27 Września 2010 Tom razom zgadzam się z Bubakiem ;)))) nieudane pożegnanie sam przyznaj przełykając wódkę - lepiej żebym się jeszcze śniła słabo mi nie patrz na serdeczny palec od pocałunku nikt nie umarł
Rekomendowane odpowiedzi