Anna_Para Opublikowano 16 Września 2010 Autor Zgłoś Opublikowano 16 Września 2010 ach świty światy zaplątane w źrenice rzęsy skórę żyły czekajcie jeszcze gdy mój miły zmęczony jeszcze przy mnie śpi na ścianie jeszcze plama nocy zaciskam jeszcze pamięć w sobie ach wytrwać jeszcze w tej chorobie co serce leczy karmi drży nad nami jabłoń rozpostarta cieniste granie na suficie muśliny lśniące jeszcze skrycie bieleją lekko jeszcze gdy wpisuję jeszcze profil twarzy w koronek sztambuch na poduszkach gdzie bratek nutka jemiołuszka nade mną ty wokoło ty jeszcze
Anna_Para Opublikowano 16 Września 2010 Autor Zgłoś Opublikowano 16 Września 2010 Nie traktujcie tego serio! To wprawka ze stylizacji na młodopolskie klimatki neoromantycznej babskiej erotyki;)
Magda_Tara Opublikowano 16 Września 2010 Zgłoś Opublikowano 16 Września 2010 jaacieeeee, to ci erotyka była zaś! podoba się figlarne to jeszcze buziak!
Anna_Para Opublikowano 16 Września 2010 Autor Zgłoś Opublikowano 16 Września 2010 Dzięki, Taro. No figlarne, jeszcze.
krzysztof marek Opublikowano 16 Września 2010 Zgłoś Opublikowano 16 Września 2010 ale równiutko! i ta treść, no chciałoby się rzec jak w tytule (i zakończeniu). pisanie takie lekkie jest Twoje tutaj. gratuluję Aniu!
Waldemar Talar Opublikowano 16 Września 2010 Zgłoś Opublikowano 16 Września 2010 Witaj Anno - smaczny wiersz - pisz jeszcze takie , niech czytelnik wzdycha i zazdrości tego jeszcze . Miło się czytało , lecz trzeba jeszcze do innych zajrzeć . pozd.
Anna_Para Opublikowano 16 Września 2010 Autor Zgłoś Opublikowano 16 Września 2010 Krzysiu niezawodny! Tak mi miło! Brakowało tu Twojego wpisu;) Dzięki. Cieplutko, Para:)
Anna_Para Opublikowano 16 Września 2010 Autor Zgłoś Opublikowano 16 Września 2010 Waldemarze: Bardzo się cieszę, że choć przez chwilę było miło! Ups... Czasem jeszcze chce się powarsztatować z rymem i rytmem. Nie umiem przestać, psia kostka;( Dzięki, cieplutko, Para:)
Zdzisław_Chciwiec Opublikowano 17 Września 2010 Zgłoś Opublikowano 17 Września 2010 ...rzeczywiście neoromantyczny light :))...moim zdaniem do liftingu:))) sypie się od połowy 3 zwrotki i sens i zgłoski ...np jeszcze jeszcze i w 4 również :))) = 2 i 4 wers ...co do treści = piękniy i subtelny opis ;))) pozdro
Anna_Para Opublikowano 17 Września 2010 Autor Zgłoś Opublikowano 17 Września 2010 Zdzichu, zaufaj mi, nic mi się jeszcze nie sypie! Oj, uszy do remontu. Dzięki, że wpadłeś! Serio - sprawdzę, gdzież to się sypie, i na ten tychmiast poprawiam:) Cieplutko, Para:)ach świty światy zaplątane w rzęsy źrenice skórę żyły czekajcie jeszcze gdy mój miły jeszcze zmęczony przy mnie śpi na ścianie jeszcze plama nocy zaciskam jeszcze pamięć w sobie ach wytrwać jeszcze w tej chorobie co serce leczy karmi drży jabłoń nad nami rozpostarta TAK BYŁO cieniste granie na suficie muśliny lśniące jeszcze skrycie jeszcze niech nie bieleją gdy wpisuję jeszcze profil twarzy w sztambuch koronek na poduszkach gdzie bratek nutka jemiołuszka nade mną ty wokoło ty jeszcze Dzięki, Zdzicho, brawo za ucho, co słyszy więcej! Pochwal, że ładnie poprawiłam:) Dzięki, dzięki.
Mateusz-_Ulvhedin Opublikowano 17 Września 2010 Zgłoś Opublikowano 17 Września 2010 Bardzo przyjemny eotyk :) Rzeczywiście można pozazdrościć tego jeszcze. Aż chce się spojrzeć na tę jabłoń. Bardzo mi się podoba :) Serdecznie pozdrawiam...
Zdzisław_Chciwiec Opublikowano 17 Września 2010 Zgłoś Opublikowano 17 Września 2010 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. ....ja bym to zrobił na przykład tak:)))) ach świty światy zaplątane w rzęsy źrenice skórę żyły czekajcie jeszcze gdy mój miły jeszcze zmęczony przy mnie śpi na ścianie jeszcze plama nocy zaciskam jeszcze pamięć w sobie ach wytrwać jeszcze w tej chorobie co serce " me " leczy karmi drży jabłoń nad nami rozpostarta cieniste granie na suficie muśliny lśniące jeszcze skrycie jeszcze niech nie bieleją gdy wpisuję jeszcze profil twarzy w "znaku" koronek na poduszkach gdzie bratek nutka jemiołuszka nade mną ty wokoło ty ..." my " jeszcze :)))) a ta " choroba " nie pielęgnowana trwa około 3 lat = więc trza ja podsycać i pielęgnować ....pozdrawiam :))))
Anna_Para Opublikowano 17 Września 2010 Autor Zgłoś Opublikowano 17 Września 2010 Mateuszu U, Bardzo mi miło, witam w moich wierszach (bo chyba jesteś tu pierwszy raz). Cieplutko dziękuję za dobre słowo. Pozdrawiam, Para:)
Anna_Para Opublikowano 17 Września 2010 Autor Zgłoś Opublikowano 17 Września 2010 No nie, Zdzicho! Tak mi ładnie zwróciłeś uwagę, już Ci podziękowałam, a Ty potem proponujesz takie coś??? Jaja sobie robisz! Co to ma być?: ....ja bym to zrobił na przykład tak:)))) ach świty światy zaplątane w rzęsy źrenice skórę żyły czekajcie jeszcze gdy mój miły jeszcze zmęczony przy mnie śpi na ścianie jeszcze plama nocy zaciskam jeszcze pamięć w sobie ach wytrwać jeszcze w tej chorobie co serce " me " leczy karmi drży jabłoń nad nami rozpostarta cieniste granie na suficie muśliny lśniące jeszcze skrycie jeszcze niech nie bieleją gdy wpisuję jeszcze profil twarzy w "znaku" koronek na poduszkach gdzie bratek nutka jemiołuszka nade mną ty wokoło ty ..." my " jeszcze Nie, nie i nie!!! Wpuścić Chciwca do biura, to atrament wypije! Fuj! Idę sobie, bo bym zatłukła! Pa, Zdzichu!
Zdzisław_Chciwiec Opublikowano 18 Września 2010 Zgłoś Opublikowano 18 Września 2010 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. ... i " jeszcze " do mnie = ja nie winny, Óna winna :))) pozdro i nie za maco :)))
Zdzisław_Chciwiec Opublikowano 18 Września 2010 Zgłoś Opublikowano 18 Września 2010 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. ... i " jeszcze " do mnie = ja nie winny, Óna winna, zastanawia mnie to stanoowcze nie wobec " my" = dopełnia zdłoski tylko, że by 9, jeśli nie to nie :))) pozdro i nie za maco :)))
Anna_Para Opublikowano 18 Września 2010 Autor Zgłoś Opublikowano 18 Września 2010 Licz dobrze: 9 + 9 + 9 + 8! Ok? Nie uważałeś, Zdzicho! A... jeśli mężczyzna nie uważa... należy się go obawiać!... Dzięki, Zdzisławie. Chyba pochwaliłam Cię na wyrost, ale nie szkodzi. Cieplutko, Para:)
Mateusz-_Ulvhedin Opublikowano 18 Września 2010 Zgłoś Opublikowano 18 Września 2010 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. W sumie to nie pierwszy ;p Ale już baaardzo dawno mnie tu nie było, więc troche jak nowy ;) Serdecznie pozdrawiam ... :)
Anna_Para Opublikowano 18 Września 2010 Autor Zgłoś Opublikowano 18 Września 2010 Mateuszu: Bardzo przepraszam, że nie zapamiętałam, widać byłeś u mnie dawno, dawno! Miło mi, pozdrawiam. Cieplutko, Para:)
Mateusz-_Ulvhedin Opublikowano 18 Września 2010 Zgłoś Opublikowano 18 Września 2010 Heh, ależ nie ma za co ;) rzeczywiscie bardzo, bardzo dawno nie byłem u ciebie :) Muszę to nadrobić ;P Serdecznie pozdrawiam... :))
Rekomendowane odpowiedzi