Koval_ZNowin Opublikowano 13 Września 2010 Autor Zgłoś Opublikowano 13 Września 2010 kiedy przyjdzie zapuka bez krzyku bez obijania uszu zapali noc błyskawicy żarówka zgaśnie i zapali się kreskówką kiedyś częściej spędzałem wieczory przy diabelskim młynie z rzeczy przykuwających uwagę dzieloną przez piętnaście co drugą widzę w tobie słyszysz zacząłem pisać
krzysztof marek Opublikowano 13 Września 2010 Zgłoś Opublikowano 13 Września 2010 tajemniczo jak dla mnie ale całe szczęście po twojemu Kovalu. hm. najprościej sobie tłumaczę twój wiersz, że pisanie jest ujściem dla niepokoju wewnętrznego, który wzbiera i jest na granicy wybuchu. peel nie ręczy za siebie więc pisze... pozdrawiam.
Koval_ZNowin Opublikowano 13 Września 2010 Autor Zgłoś Opublikowano 13 Września 2010 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. To też jest droga do interpretacji:) dziękuje i pozdrawiam:)
Mateusz-_Ulvhedin Opublikowano 14 Września 2010 Zgłoś Opublikowano 14 Września 2010 zaskakująca pointa :) czytając myśli się, że będzie zakończenie typu kocham cię, czy coś w tym stylu, a tu: "słyszysz zacząłem pisać" Przynajmniej tak wg mnie ;) Bardzo fajny wiersz, refleksyjny :) Serdecznie pozdrawiam...
Magda_Tara Opublikowano 15 Września 2010 Zgłoś Opublikowano 15 Września 2010 bo: słyszysz zacząłem pisać to właśnie: kocham cię :)))))))) pięknie :))
Koval_ZNowin Opublikowano 16 Września 2010 Autor Zgłoś Opublikowano 16 Września 2010 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. w sumie synonimy:) pozdrawiam:)
Koval_ZNowin Opublikowano 16 Września 2010 Autor Zgłoś Opublikowano 16 Września 2010 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. właśnie jak powyżej:) bardzo dziękuje:)
Mateusz-_Ulvhedin Opublikowano 16 Września 2010 Zgłoś Opublikowano 16 Września 2010 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. w sumie synonimy:) pozdrawiam:) w sumie racja, chyba zbyt szybko sie zastanowiłem nad tym wierszem, teraz to dostrzegam ;) serdecznie pozdrawiam...
Rekomendowane odpowiedzi