BARBARA_JANAS Opublikowano 8 Września 2010 Autor Zgłoś Opublikowano 8 Września 2010 niemodna dziewczyno z gór przepasana rdzawym szalem który płynie włosem ciepłym na skroni oczami koloru mięty i śniadą skórą język masz nierówny szeleszczący stopy zmarznięte znowu biegłaś przez las w poduszki mchu unikasz mnie dzisiaj w jedwabnej pościeli w zakamarkach miasta nie słychać śpiewu będę milczeć gwałtownie Ewo od najdłuższej drogi miałaś trzydzieści cztery lata i gładkie piersi
Michał_Zawadowski Opublikowano 8 Września 2010 Zgłoś Opublikowano 8 Września 2010 34 to juz nie takie gladkie gladkie to maja 20. prosze nie oklamywac czytelnika!
BARBARA_JANAS Opublikowano 8 Września 2010 Autor Zgłoś Opublikowano 8 Września 2010 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. ale co cycki? czy wiersze? ;)
BARBARA_JANAS Opublikowano 8 Września 2010 Autor Zgłoś Opublikowano 8 Września 2010 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. wypraszam sobie :)
dzie_wuszka Opublikowano 8 Września 2010 Zgłoś Opublikowano 8 Września 2010 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. jest Pani pewna, że chodziło o ciemię? :|
BARBARA_JANAS Opublikowano 9 Września 2010 Autor Zgłoś Opublikowano 9 Września 2010 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. jest Pani pewna, że chodziło o ciemię? :| nie wiem jestem w ciemię bita :) tylko jeszcze nie wiem czy w przednie tylne czy boczne..:))
Franka Zet Opublikowano 9 Września 2010 Zgłoś Opublikowano 9 Września 2010 Basiu, wyrzuciłabym to ciemię, bo rozprasza :)) Bez tego jednego zdania wiersz jest świetny - z przejściem od szorstkości w jedwab. Jest jakaś tajemnica miedzy Tobą i tą Ewą - jednoczesna łączność i rozdzielność. Bardzo podoba mi się całość, a najbardziej [quote]unikasz mnie dzisiaj w jedwabnej pościeli w zakamarkach miasta nie słychać śpiewu będę milczeć gwałtownie Ja po prostu czuję ten wiersz (mam specjalne czułki tu czucia), rozumiem. Pukam w 'Pozostaw w dziale Z (+1punkt)'. Pozdrawiam :)
Leszek_Nord Opublikowano 9 Września 2010 Zgłoś Opublikowano 9 Września 2010 Basiu, to taka trochę hydrozagadka;). Pozdrawiam. Leszek.
Stefan_Rewiński Opublikowano 10 Września 2010 Zgłoś Opublikowano 10 Września 2010 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. ale co cycki? czy wiersze? ;) I cycki i wiersze. Pozdrawiam.
BARBARA_JANAS Opublikowano 10 Września 2010 Autor Zgłoś Opublikowano 10 Września 2010 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. Ja po prostu czuję ten wiersz (mam specjalne czułki tu czucia), rozumiem. Pukam w 'Pozostaw w dziale Z (+1punkt)'. Pozdrawiam :) Oli :) Zmieniłam. Nie wiem co napisać, po prostu dziękuję za czułki. Pozdrawiam
BARBARA_JANAS Opublikowano 10 Września 2010 Autor Zgłoś Opublikowano 10 Września 2010 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. Leszku hydrozagadka z pierwszą kobietą w tle dla mężczyzny. Szkoda że nie dałeś się skusić wierszem :) Pozdrawiam
BARBARA_JANAS Opublikowano 10 Września 2010 Autor Zgłoś Opublikowano 10 Września 2010 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. ale co cycki? czy wiersze? ;) I cycki i wiersze. Pozdrawiam. ;) Pozdrawiam Stefanie
janusz_pyzinski Opublikowano 10 Września 2010 Zgłoś Opublikowano 10 Września 2010 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. Basiu,byłem tam i widziałem,nie było tylko pościeli,bo była po prostu niepotrzebna pozdrawiam serdecznie
Leszek_Nord Opublikowano 10 Września 2010 Zgłoś Opublikowano 10 Września 2010 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. Leszku hydrozagadka z pierwszą kobietą w tle dla mężczyzny. Szkoda że nie dałeś się skusić wierszem :) Pozdrawiam Basiu, nie potrafię rozwiązać dwóch ostatnich wersów. Pozdrawiam. Leszek
Rekomendowane odpowiedzi