Pan_Biały Opublikowano 7 Września 2010 Autor Zgłoś Opublikowano 7 Września 2010 są niektórzy podobni do origami powyginani przez bycie tu jest cywilizacja spadających jabłek robaki zadomowią się w miłości nie ma sentymentów by dosiąść Olimpu zdarte kolana obrosną tęsknotą za placem zabaw rośnie drut kolczasty na czyjejś głowie stoi świat
Magda_Tara Opublikowano 7 Września 2010 Zgłoś Opublikowano 7 Września 2010 łykam bez jednej zbędnej literki, Rafał to dla mnie wiersz ;D :)))))))) dzięki - to za tamto ;Da za drutem kolczastym mieszkają króliki spłoszone płochliwe niepewne swej futrzanej mocy nie przeczuwając błogosławionego dotyku nie wiedzą jakie ukojenie spokój i siła zmykają do nory to wiersz o mnie ;D
Waldemar Talar Opublikowano 7 Września 2010 Zgłoś Opublikowano 7 Września 2010 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. Witaj - ciekawy wiersz - a dlaczego - mówi o czymś czego inni nie zauważają i się tego boją . Bardzo mi przypadł twój wiersz . Myślę że ujrzę go wyżej - wart tego miły kol. pozd.
Joanna_Janina Opublikowano 7 Września 2010 Zgłoś Opublikowano 7 Września 2010 Ładny obrazek i działa na wyobraźnię. Wymowny wiersz chociaż krótki. Takie są najlepsze ;) Pozdrawiam cieplutko Janina
Gość Opublikowano 7 Września 2010 Zgłoś Opublikowano 7 Września 2010 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. czuję czasami jakbyś przemawiał za mnie pozdrawiam!
Grażyna_Kudła Opublikowano 8 Września 2010 Zgłoś Opublikowano 8 Września 2010 "na czyjejś głowie stoi świat"- to oczywiście o mojej głowie... moje kolana są całe, ale dusza ma liczne zadrapania, bo ja tak na przekór, próbuję przedzierać się przez ten kolczasty drut :) świetna myśl i zapis; no i oczywiście podziękowania za wiersz :) pozdrawiam ciepło, Grażyna
Pan_Biały Opublikowano 10 Września 2010 Autor Zgłoś Opublikowano 10 Września 2010 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. "królik po berlińsku" zasmakował;)) cieszę się Madziu że masz apetyt na moje pisanie;)) dziękuję i pozdrawiam r
Pan_Biały Opublikowano 10 Września 2010 Autor Zgłoś Opublikowano 10 Września 2010 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. Witaj - ciekawy wiersz - a dlaczego - mówi o czymś czego inni nie zauważają i się tego boją . Bardzo mi przypadł twój wiersz . Myślę że ujrzę go wyżej - wart tego miły kol. pozd. no, właśnie ale dlaczego się boją? dobrze, ze przypadł:) jeszcze żaden mój z W nie trafił do P, ale kto wie, zawsze może być ten pierwszy raz:) dziękuję za czytanie i komentarz pozdrawiam r
Pan_Biały Opublikowano 10 Września 2010 Autor Zgłoś Opublikowano 10 Września 2010 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. zadziałał? to najważniejsze:) nie wiem czy krótkie są najlepsze - osobiście lubię długo czytać jeśli jest co;)) dziękuję i pozdrawiam r
Pan_Biały Opublikowano 10 Września 2010 Autor Zgłoś Opublikowano 10 Września 2010 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. czuję czasami jakbyś przemawiał za mnie pozdrawiam! zawsze mówię za siebie, ale czasem ktoś przemawia przeze mnie;)) wiec kto wie;)) pozdrawiam i dzięki za czytanie r
Pan_Biały Opublikowano 10 Września 2010 Autor Zgłoś Opublikowano 10 Września 2010 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. to ja dziękuję Grażo za dobre słowo:) pozdrawiam i najlepszego r
Joanna_Janina Opublikowano 10 Września 2010 Zgłoś Opublikowano 10 Września 2010 Nie chodziło mi tak bardzo długość wiersza ale o jakość. Dobry poeta potrafi w niewielu słowach przedstawić bardzo dużo mądrych treści, które czytelnik wciąż odkrywa. Tobie się to udało. Pozdrawiam raz jeszcze :) Janina
Rekomendowane odpowiedzi