wanesa_ciska Opublikowano 5 Września 2010 Autor Zgłoś Opublikowano 5 Września 2010 Jak opisać radość kiedy czas uroczy słowa lekko swawolnie w rym sie układają z łubinowej łąki z wiatrem gdzie maki i habry burzą kolorów Jak miłość zatrzymać kiedy czas tak szybko bez opamiętania okular na nos wkładasz by szczegół obejrzeć a przecież on taki bez znaczenia Jak zapisać uśmiech który chwili wyrazem gdy szczerość w radosny chichot się zamienia ważne że w pamięci wszystko pozostaje jak stara fotografia ....
Zdzisław_Chciwiec Opublikowano 5 Września 2010 Zgłoś Opublikowano 5 Września 2010 ...hm ...ważny ....dystans, bo " lawina "już w "ruchu" z tego co czytam :))) , że te kamienie ...hm ...a pytania wspaniałe ... jak pisał Kiosaki, że nie tylko zadawać właściwe lecz dodawać jak mam to zdrobić , aby.......a wszystko stanie się możliwe bo " jesłi zatrzymujesz się by spojrzeć trudnościom prosto w twarz, zyskujesz : pewność, odwgę i siłę. Możesz sobie wtedy powiedzię, przeżyłam TO. Wtedy nawet najtrudniejsze...nieosiągalne staje się możliwe " Jane Austen ...tekst pełen uczucia .....do ulubionych a co ??? pozdro Ździch :)))
wanesa_ciska Opublikowano 5 Września 2010 Autor Zgłoś Opublikowano 5 Września 2010 oj Zdzichu chyba faktycznie zaczynam odpowiedzi do pytań najprostszych znajdować,,, i łapać te chwile cudne jak cukierki najsłodsze ,,,choć bywa że ta prostota mnie zadziwia i jeszcze długa droga przede mną .....pozdrawiam i dzięki ...
Zdzisław_Chciwiec Opublikowano 5 Września 2010 Zgłoś Opublikowano 5 Września 2010 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. ...się cieszę, że deczko :)))))) a cieszę się więcej niż deczko :)))))
wanesa_ciska Opublikowano 5 Września 2010 Autor Zgłoś Opublikowano 5 Września 2010 no deczko to prawie nic albo to juz coś ,,,,ale cieszy mnie radość twoja ,,,,pozdrawiam
Zdzisław_Chciwiec Opublikowano 5 Września 2010 Zgłoś Opublikowano 5 Września 2010 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. .... przysłowie chińskie mówi " jeśli wybierasz się w drogę = daleką czy bliską = musisz zrobić pierwszy krok " jest deczko jest dobrze = poszłaś ....a zobaczysz gdzie byłaś ....na fotografi :))) ....pozdrawiam :))
Rekomendowane odpowiedzi