Anna_Para Opublikowano 5 Września 2010 Autor Zgłoś Opublikowano 5 Września 2010 Egziu! Przeginasz! -"szemrze" jest szemrzące, onomatopeistyczne, metaforyczne, zostaje! - na "wtedy" zdecyduję się , ale później, żeby nie było, że szybko ulegam! :) - myślnik po przeniesieniu pytania do następnego wersu wydaje mi się zbędny, a właściwie - nie "wydaje się" a "jest" zbędny! Ufff, dzięki za cierpliwość. To ostateczna wersja (chi, chi,) chyba, żeby...Można taknie można cię nie kochać powiedziałeś będzie z tego wiersz ale nocą przychodzą do mnie po północy kiedy już pozapinam guziki piżamy sprawdzę wodę i gaz zamknięte zamki i kłopoty rachunek sumienia szemrze że jestem grzeszna do granic czerwieni na pazurach zobaczę na dnie szklanki pytanie bez makijażu gdzie teraz jesteś wtedy przychodzisz wierszem
Anna_Para Opublikowano 5 Września 2010 Autor Zgłoś Opublikowano 5 Września 2010 Egziu! Spasiba! Eta twoj stich, tak i puśt budiet! (piszę fonet. ros.) ;))))
Zdzisław_Chciwiec Opublikowano 5 Września 2010 Zgłoś Opublikowano 5 Września 2010 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. ... a parą bałdzio .... :))) telewizor mam i to nie jeden ...jakoś tak ( oddam z jeden w dobre ręce ) ...tylko nie mogę się skusić na antenę ....badziewie tam jakieś nadają po mojemu :))))...a cieszą mie te Twoje "diabelskie skrzydła " , że tak para " Pararara " pa ram pam pam :))))pozdro
Anna_Para Opublikowano 5 Września 2010 Autor Zgłoś Opublikowano 5 Września 2010 Chciwcze! Ty bądź grzeczny! Zaparowało Cię? Pozdrawiam, Para:)
Zdzisław_Chciwiec Opublikowano 6 Września 2010 Zgłoś Opublikowano 6 Września 2010 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. ...spoko :))) nie jestem łatwy..... w końcu, to ja jestem " Sprite " i swoją wartość znam he he ...pozdrawiam Aniu :)))
Zdzisław_Chciwiec Opublikowano 6 Września 2010 Zgłoś Opublikowano 6 Września 2010 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. ...spoko :))) nie jestem łatwy..... w końcu, to ja jestem " Sprite " i swoją wartość znam he he a i grzeczny jezdem jak ]:-> ...pozdrawiam Aniu :)))
Anna_Para Opublikowano 7 Września 2010 Autor Zgłoś Opublikowano 7 Września 2010 Zdzicho! Czy sądzisz, że do mnie zawsze trzeba mówić dwa razy??? Podwójnie wierzę, że jesteś trudny;) Para:)
Rekomendowane odpowiedzi