dede Opublikowano 29 Września 2004 Autor Zgłoś Opublikowano 29 Września 2004 Mozolnie ustawia cyfry w szeregach liczb obojętne ubiera faktorami funkcji, ożywia niczego jeszcze nie-świadome wszechświaty Będą go nagradzać za nową formułę co na dalekim lądzie kapeluszem zakwitnie Wtedy on pociągając cyngiel kolta Pomyśli - ech szkoda że nie zostałem poetą
majkaa_m... Opublikowano 29 Września 2004 Zgłoś Opublikowano 29 Września 2004 kombinowałam nad tym kapeluszem i mi wyszło że to grzybek atomowy :)) racja? jeśli chodzi o całość odrzucaja literówki i jak na mój skromny gust za bardzo pocięty
Wuren Opublikowano 29 Września 2004 Zgłoś Opublikowano 29 Września 2004 Faktycznie, szkoda, że nie zostałeś poetą.. Wuren P.S. Poza atomowym skojarzeniem, o którym wyżej, to co poeta chciał, prze to, co napisał?
dede Opublikowano 29 Września 2004 Autor Zgłoś Opublikowano 29 Września 2004 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. dzieki za komentarz :) co to znaczy, ze literowki odrzucaja? jak by go mozna probowac pozlepiac, co by na mniej pociety wygladal? ja skromny ekonomista jestem i na poezji zbyt wiele sie nie znam? za wszelkie porady z gory place czekami przez e-mail ;)
dede Opublikowano 29 Września 2004 Autor Zgłoś Opublikowano 29 Września 2004 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. takie luzne skojarzenie na temat dobrych checi oraz pochwala poezji, ktora jednak tez potrafi ranic (te czesc mozgu odpowiedzialna za wrazenia estetyczne :) ), czego dowodow na tym forum be liku ;)
Ona_Kot Opublikowano 29 Września 2004 Zgłoś Opublikowano 29 Września 2004 no a mnie się podoba :) nawet jak taki poszarpany...bo kojarzy mi się, że tak właśnie biegają myśli tylko dosyć mocno drazni brak polskich czcionek jeśli można - proszę to poprawić pozdrawiam
Wuren Opublikowano 29 Września 2004 Zgłoś Opublikowano 29 Września 2004 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. Święte słowa
majkaa_m... Opublikowano 29 Września 2004 Zgłoś Opublikowano 29 Września 2004 literówki odrzucają - już tlumaczę - jak Pan wkleja coś dla ogółu to należy wziąć pod uwagę błędy ponieważ czasem czytelnik zwróci na nie większą uwagę niż na wiersz, a to chyba nie za dobrze nieprawdaż? a jeśli chodzi o pocięcie - może troszkę dłuższe wersy, inaczej by się czytało mam wrażenie Mozolnie ustawia cyfry w szeregach liczb obojętne ubiera faktorami funkcji, ożywia niczego jeszcze nie-świadome wszechswiaty Beda go nagradzac za nowa formule co na dalekim ladzie kapeluszem zakwitnie Wtedy on pociagajac cyngiel kolta Pomysli -ach szkoda że nie zostalem poetą i jeszcze jedno - wcale nie dobrze każdy wers od dużej litery zaczynać (chociaż niejaka S. Plath zaczynała ale to tylko wyjątek potwierdzający jak zwykle regułę)
Ona_Kot Opublikowano 29 Września 2004 Zgłoś Opublikowano 29 Września 2004 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. zgadzam się tylko ponownie apeluję o polską czcionkę lubię "ś", lubię "ć" i te inne ogonki ;)) dodają smaczku pozdrawiam
dede Opublikowano 29 Września 2004 Autor Zgłoś Opublikowano 29 Września 2004 dziekuje za wielce konstruktywne komentarze zaskoczony ich niespodziewana przychylnoscia :)
Ona_Kot Opublikowano 29 Września 2004 Zgłoś Opublikowano 29 Września 2004 a gdyby tak - ech szkoda? i odstęp zrobic po myślniku (to już techniczna uwaga only) pozdrawiam będąc na tak, podoba się :)
majkaa_m... Opublikowano 29 Września 2004 Zgłoś Opublikowano 29 Września 2004 konstruktywne i przychylne bo żeś miły od razu się nie obraził i nie wypiął tylna częścią :)) kłaniam się Maj
marzenka Opublikowano 29 Września 2004 Zgłoś Opublikowano 29 Września 2004 Dobry utwór :)) Pozdrawiam!
dede Opublikowano 29 Września 2004 Autor Zgłoś Opublikowano 29 Września 2004 zgadzam sie i jeszcze raz dziekuje :) pozdrawiam serdecznie Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość.
Ona_Kot Opublikowano 29 Września 2004 Zgłoś Opublikowano 29 Września 2004 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. nie za ma co ;D to dobry wiersz warto było poświęcić mu uwagę pozdrawiam równie serdecznie
Rekomendowane odpowiedzi