Lady_Supay Opublikowano 27 Sierpnia 2010 Autor Zgłoś Opublikowano 27 Sierpnia 2010 obcuję z tobą oddechem doskonała para krzyżowych objętości poprzecznie i wzdłuż układam ramiona na czasie przez ciebie po jeszcze jestem w eterze falsyfikat madonny tkwi we mnie głęboko i gdybyś chciał coś powiedzieć - podnieś jedną powiekę wtedy uwierzysz że tylko ja jestem dobra na prawdę
Fly Elika Opublikowano 27 Sierpnia 2010 Zgłoś Opublikowano 27 Sierpnia 2010 to "tylko", to jakieś takie trochę albo zbyt przewrotne, nie wiem co autorka ma na myśli , bo być może gdzieś ma gdzieś swoje racje :)
Lady_Supay Opublikowano 27 Sierpnia 2010 Autor Zgłoś Opublikowano 27 Sierpnia 2010 "tylko" ma wzmocnić "ja" - choć jeszcze sama nie wiem. Dziękuję i pozdrawiam.
Fly Elika Opublikowano 27 Sierpnia 2010 Zgłoś Opublikowano 27 Sierpnia 2010 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. Rozumiem, znam też taki brak aż do bólu utkwiony, w wyniku zaufania i ciągłych epizodycznych niepowodzeń. A tak niewiele potrzeba by poczuć się niekiedy pewniej itd. Może z z wyjątkiem kilku tylko pozytywnych itp. Czyli nawzajem się tu leczymy :)). Pozdrawiam serdecznie
Zdzisław_Chciwiec Opublikowano 27 Sierpnia 2010 Zgłoś Opublikowano 27 Sierpnia 2010 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. Rozumiem, znam też taki brak aż do bólu utkwiony, w wyniku zaufania i ciągłych epizodycznych niepowodzeń. A tak niewiele potrzeba by poczuć się niekiedy pewniej itd. Może z z wyjątkiem kilku tylko pozytywnych itp. Czyli nawzajem się tu leczymy :)). Pozdrawiam serdecznie ...a tu wiele wieloznaczności :))...która? madonna i w czym ? ...dobra :)) i wiecej z eterem ....fajne połączenia :)) pozdro ...Elu, z leczeniem trza ostroznie :)))... " lekarzu ulecz samego siebie " - abyś leczył innych :))....pozdrawiam :))
Anna_Para Opublikowano 27 Sierpnia 2010 Zgłoś Opublikowano 27 Sierpnia 2010 Dobra na prawdę - mam nadzieję, że masz na myśli "na prawdę" tak jak "na ból głowy", bo inaczej..., oj, byłby ortograf! Podoba mi się Twój erotyk, Lady! Z samej metaforki! Brawo! Cieplutko, Para:)
wanesa_ciska Opublikowano 27 Sierpnia 2010 Zgłoś Opublikowano 27 Sierpnia 2010 Coś mi ta prawda na taką z przymrużeniem oka wygląda ,,inaczej nie byłoby falsyfikatu ,,,jakoś tak mi się domniemywa ,,,,pozdrawiam
egzegeta Opublikowano 29 Sierpnia 2010 Zgłoś Opublikowano 29 Sierpnia 2010 końcówkę bym tak widział: wtedy uwierzysz że tylko ja jestem dobra naprawdę pozdrawiam
Lady_Supay Opublikowano 31 Sierpnia 2010 Autor Zgłoś Opublikowano 31 Sierpnia 2010 "na prawdę" to naprawdę na prawdę ;) - bez ortografu, Wiktorze, skorzystałam z Twojej sugestii - dziękuję. Pozdrawiam wszystkich serdecznie.
Rekomendowane odpowiedzi