Skocz do zawartości
Polski Portal Literacki

Zgłoś

• Niestety, Twoja zawartość zawiera warunki, na które nie zezwalamy. Edytuj zawartość, aby usunąć wyróżnione poniżej słowa.
    Opcjonalnie możesz dodać wiadomość do zgłoszenia.

×   Wklejono zawartość z formatowaniem.   Przywróć formatowanie

Dozwolonych jest tylko 75 emoji.

×   Odnośnik został automatycznie osadzony.   Przywróć wyświetlanie jako odnośnik

×   Przywrócono poprzednią zawartość.   Wyczyść edytor

×   Nie możesz bezpośrednio wkleić grafiki. Dodaj lub załącz grafiki z adresu URL.

• Zarejestruj się. To bardzo proste!

Dzięki rejestracji zyskasz możliwość komentowania i dodawania własnych utworów.

• Ostatnie komentarze

• @Gosława   jesionka nieco sfilcowana  wytarta lekko przy kieszeniach  w lumpeksie lepsze proszę pani od kilograma za nie cena   lecz tutaj klimat tworzą w wierszu biedy głębokiej samotności myszy w kieszeniach rzecz nieznana drzazga cerówka - smutno cosik  :))
    • Ciekawy wiersz, a przypomina mi się zdanie Schopenhauera, że w młodości wszyscy mają ambitne plany, zamierzenia, a w słowach są już niemal na szczycie, potem jednak, w drugiej części życia maski opadają i dobrze widać, kim są naprawdę, co osiągnęli, a co pozostało tylko w słowach.  Pozdrawiam
    • "Metafizyczny stan, który jest brzemieniem i darem służących - niewidzialność".   Dziękuję bardzo za wszystkie ślady zainteresowania, pozdrawiam. 
    • @Gosława @Gosława Dowolność interpretacji pozwoliła mi ''zetrzeć łezkę z policzka swego''....żal przemijania w każdej postaci przed oczyma można mieć odczytując Twój jednak szary w kolorycie obrazek -wiersz.............zatrzymał mnie biegu a przypomnienie o myszkach....''drzazdze''każe doceniać piękno życia...pozdrawiam z Wrocławia . @Bożena De-Tre Żeby nie było watpliwości szkolną 5 zostawiam.
    • Jak pięknie ci w tych liściach, tak soczyście i winnie. Pomyślałbym, że to wiosna, gdyby nie serce zimne.   Spod rzęs spoglądasz na mnie, wzrokiem świeżej zieleni. Powiedziałbym, że Cię kocham, gdybym czuł, że to coś zmieni.   fot.@monikaflemingphoto 

Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość.

• Najczęściej komentowane

• Dodaj nową pozycję...