Anna_Para Opublikowano 11 Sierpnia 2010 Autor Zgłoś Opublikowano 11 Sierpnia 2010 Leo: Dzięki, że byłaś, czytałaś. Dzięki za "piękny". Bardzo mi miło! Cieplutko pozdrawiam, Para:)
Tomasz_Biela Opublikowano 11 Sierpnia 2010 Zgłoś Opublikowano 11 Sierpnia 2010 zabrakło mi czegoś innego w tym wierszu ale może wrócę do niego kiedy indziej i się przekonam bardziej / t
Anna_Para Opublikowano 11 Sierpnia 2010 Autor Zgłoś Opublikowano 11 Sierpnia 2010 Tomaszu: Nie musisz wracać do tego wierszyka. Ważne, że byłeś, zostawiłeś ślad. Dzięki cieplutkie, Para:)
Boskie Kalosze Opublikowano 11 Sierpnia 2010 Zgłoś Opublikowano 11 Sierpnia 2010 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. "Jednak będziemy mieć dziecko." Fajnie to zabrzmiało, jakby ci z wiersza zdecydowali się w końcu na... nieśmiertelność, która jest życiem poza sobą. Przedłużeniem ich własnego umierania (potem ich dziecko zrozumie to samo i będzie miało dziecko, itd. aż po kres śmiertelności nieśmiertelność). zamieram kiedy mówisz o umieraniu bo cóż mogę zrobić w tej sprawie? zrobię ci dziecko łopatką do tortu oczy będzie miało po czerwonym winie zrobię ci dziecko nasze umieranie zostawimy jemu Pozdrawiam ;)
Anna_Para Opublikowano 11 Sierpnia 2010 Autor Zgłoś Opublikowano 11 Sierpnia 2010 Boskie: Dzięki za refleksję i etiudkę na temacie. Cieplutko, Para:)
Bolesław_Pączyński Opublikowano 14 Sierpnia 2010 Zgłoś Opublikowano 14 Sierpnia 2010 Zgadzam się wygrzebuje się te starocie mała kosmetyka i na światło dzienne, wszyscy chyba tak mamy. Utwór oczywiście podoba mi się. Serdecznie:)))
Anna_Para Opublikowano 22 Sierpnia 2010 Autor Zgłoś Opublikowano 22 Sierpnia 2010 Bolesławie: Dzięki serdeczne. Przepraszam, że tak późno. Cieplutko, Para:)
Agnieszka_Horodyska Opublikowano 14 Maja 2011 Zgłoś Opublikowano 14 Maja 2011 Boskie Kalosze :) : co za niesamowita refleksja. Teraz też odnajduję w tym wersie takie przesłanie. Pani Anno: "winne szkło" - szkło, które nosi na sobie winę rodziców, a przy tym skojarzenie z winem - to bardzo mi się podoba :) Jestem w stu procentach przeciwna in vitro, ale ten wiersz, według mnie, świetnie oddaje uczucia i myśli przyszłych rodziców.
Anna_Para Opublikowano 15 Maja 2011 Autor Zgłoś Opublikowano 15 Maja 2011 Agnieszko: To nie jest wiersz o zapłodnieniu in vitro. To wyznanie miłości. Wiersz został napisany dla jednego czytelnika i tylko "do niego", i tylko on to wie. Teraz - jeszcze Ty;) Przepraszam za "tajemnicę" wiersza. Pozdrawiam cieplutko, Para:)
Agnieszka_Horodyska Opublikowano 16 Maja 2011 Zgłoś Opublikowano 16 Maja 2011 ...i jeszcze wszyscy, którzy wejdą na tę stronę :) Szczerze pisząc, coś mi świtało, że to nie jest tak oczywiste jak tytuł, więc tajemnica wcale nie musiała przeszkodzić we właściwym odbiorze wiersza komuś bystrzejszemu ode mnie. Pozdrawiam!
Anna_Para Opublikowano 16 Maja 2011 Autor Zgłoś Opublikowano 16 Maja 2011 Myślisz, Agnieszko, że ktoś tu zagląda? Nie sądzę. Dzięki, pozdrawiam, Para:)
Agnieszka_Horodyska Opublikowano 16 Maja 2011 Zgłoś Opublikowano 16 Maja 2011 Może w "Twój profil" i "Wszystkie wiersze i komentarze tego użytkownika" wyświetli się komuś wykrzyknik i tu przyjdzie :) Ale to nieważne. Ważny jest wiersz. Pozdrawiam!
Anna_Para Opublikowano 16 Maja 2011 Autor Zgłoś Opublikowano 16 Maja 2011 Nie sądzę. Widzisz, nie ma nikogo. Cieplutko, Para:)
Rekomendowane odpowiedzi