teresa943 Opublikowano 9 Sierpnia 2010 Autor Zgłoś Opublikowano 9 Sierpnia 2010 niechciana osobność mżawką oddalonych dni zza chmur tak trudno o kamyk na pomyślność bez deszczu szukam relacji ja - ty już dziś jasność wiarą oprawmy w słoneczne jutro
Gość Opublikowano 9 Sierpnia 2010 Zgłoś Opublikowano 9 Sierpnia 2010 tereso934, zastanawiam się dlaczego twoje wiersze są takie podobne do siebie? i nie wiem. pozdrawiam.
teresa943 Opublikowano 9 Sierpnia 2010 Autor Zgłoś Opublikowano 9 Sierpnia 2010 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. witaj Audrick :) dlaczego? może wypływają z aktualności przeżyć (fakty)? może pisze je potrzeba serca? może... dziękuję za czytanie i zastanowienie :):) serdecznie pozdrawiam - Krysia
klubo Opublikowano 10 Sierpnia 2010 Zgłoś Opublikowano 10 Sierpnia 2010 leciutki i tkliwy- ładny- pozdrawiam
Anna_Para Opublikowano 10 Sierpnia 2010 Zgłoś Opublikowano 10 Sierpnia 2010 Witaj Krysiu! Dawno Cię tu nie było. Wracasz, i znów mówisz, jakby do mnie! Wlewasz w serducho spokój i nadzieję. Cmokam. Zawsze w swoim stylu, rozpoznawalna. To źle? Ależ nie! To bardzo dobrze. Cieplutko, Para:)
Pan_Biały Opublikowano 10 Sierpnia 2010 Zgłoś Opublikowano 10 Sierpnia 2010 Krysiu, czekam na wiersz w którym się rozpłyniesz w słowach ascetycznie o przeżywaniu związku kobieta-mężczyzna, zbyt ascetycznie pozdrawiam r
Eunicee Opublikowano 11 Sierpnia 2010 Zgłoś Opublikowano 11 Sierpnia 2010 Ty potrafisz poruszać wyobraźnią:) Krysiu, Twoja poezja chyba zawsze będzie mnie zachwycać. Pięknie piszesz, miłego:) zabieram do ulubionych
teresa943 Opublikowano 13 Sierpnia 2010 Autor Zgłoś Opublikowano 13 Sierpnia 2010 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. dziękuję :) serdecznie pozdrawiam - Krysia
teresa943 Opublikowano 13 Sierpnia 2010 Autor Zgłoś Opublikowano 13 Sierpnia 2010 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. Jeszcze ciągle wpadam tu jak "po ogień" :) Wiem, że jestem rozpoznawalna i chyba zbytnio się tym nie przejmuję; piszę jak czuję a może inaczej nie umiem? Cieszę się, że do mnie zaglądasz, choć ja zaniedbuję. Dziękuję Aniu :):) Serdecznie pozdrawiam - Krysia
teresa943 Opublikowano 13 Sierpnia 2010 Autor Zgłoś Opublikowano 13 Sierpnia 2010 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. ojej, ale mnie prowokujesz :)) choć może i dobrze? czasami trzeba silnego bodźca; a że zbyt ascetycznie? hehe...być może kiedyś "popłynę" słowem... dziękuję :) serdecznie pozdrawiam - Krysia ps sorry za zaniedbywanie Twoich, ale ...tak jakoś wychodzi, niedługo wrócę, obiecuję :)
teresa943 Opublikowano 13 Sierpnia 2010 Autor Zgłoś Opublikowano 13 Sierpnia 2010 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. Eunicee, rozpieszczasz mnie :) cieszę się, że lubisz takie tam moje...a nawet zabierasz... bardzo dziękuję :):) ciepluitko pozdrawiam - Krysia
Rekomendowane odpowiedzi