Sonya K. Opublikowano 9 Sierpnia 2010 Autor Zgłoś Opublikowano 9 Sierpnia 2010 Inni mają swoje własne dzieci, swoje własne małżeństwa, rozwody, lokaty i konta bankowe, domy, posady i telewizory. Ja mam motocykl - nie do końca własny, psa, który trochę nie do mnie należy, kilka książek z poezją na czyimś regale, parę płyt bluesowych w nie swojej szufladzie... I gejszę na łopatce ze spuszczonym wzrokiem i kwiatem wiśni w rozpuszczonych włosach. Tylko ona jest moja tak naprawdę i do końca i z tą swoją niewinną buzią słodkiego anioła i nocnym sekretem skrytym pod powieką nawet trochę do mnie podobna...
wanesa_ciska Opublikowano 9 Sierpnia 2010 Zgłoś Opublikowano 9 Sierpnia 2010 Swoja osobista Gejszę posiadać ,,no no to jest dopiero coś ..pozdrawiam
Sonya K. Opublikowano 9 Sierpnia 2010 Autor Zgłoś Opublikowano 9 Sierpnia 2010 Czyli jednak jestem bogata, hurra ! :)
Anna_Para Opublikowano 10 Sierpnia 2010 Zgłoś Opublikowano 10 Sierpnia 2010 Jesteś bogata, nawet: zamożna. Już prywatna gejsza, to skarb, a co dopiero pasja pisania??? Fajne to, Soniu! Uśmiechnęłam się. Cieplutko, Para:)
Rekomendowane odpowiedzi