Agata_Lebek Opublikowano 16 Sierpnia 2010 Autor Zgłoś Opublikowano 16 Sierpnia 2010 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. Byłam trochę dalej niż na wyciągnięcie ręki w ich przypadku, robiliśmy meksykańską falę ;) A na tym też byłam na żywca ale w Spodku (bez fali, ale za to z otwartą gębą); www.youtube.com/watch?v=7JatYwgDz8s I jeszcze to; Jethro Tull - Thick as a Brick - Madison Square Garden www.youtube.com/watch?v=toHlMD50eYY Jethro Tull- Old Ghosts www.youtube.com/watch?v=3GXNB2UeJF0 Jethro Tull - Strange Avenues www.youtube.com/watch?v=MV66IScAik4
Dorota_Jabłońska Opublikowano 16 Sierpnia 2010 Zgłoś Opublikowano 16 Sierpnia 2010 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. To już ten z Wideoteki Dorosłego Człowieka nie podoba Ci się ;)? Niezdecydowanie jest tu mile widziane, możesz mnie przedrzeźniać ; ;PPWydaje mi się, że teraz Cię zaskoczę; www.youtube.com/watch?v=Wplz02VtuhI zaskoczenia co nieco :)) Ale to ciastko! - w dodatku długowłose!!! :))))
Dorota_Jabłońska Opublikowano 16 Sierpnia 2010 Zgłoś Opublikowano 16 Sierpnia 2010 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. pozycja trzecia zrobiła na mnie ogromne wrażenie. Zabieram do czołówki ulubionych. Pozdrawiam :)
Dorota_Jabłońska Opublikowano 16 Sierpnia 2010 Zgłoś Opublikowano 16 Sierpnia 2010 Jethro Tull wolę z okresu, kiedy jeszcze niczego nie planowałam... ;)) www.youtube.com/watch?v=N2RNe2jwHE0
Agata_Lebek Opublikowano 16 Sierpnia 2010 Autor Zgłoś Opublikowano 16 Sierpnia 2010 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. Tak, Jeden z lepszych wybrałaś z albumu Stand Up Tu coś z albumu Heavy Horses : Acres Wild www.youtube.com/watch?v=AjzZm-m2BM4
Dorota_Jabłońska Opublikowano 17 Sierpnia 2010 Zgłoś Opublikowano 17 Sierpnia 2010 Najlepszy początek dnia, jaki można sobie wymarzyć. Miłych wrażeń tam, gdzie światło zamyka się w szklanej galaktyce :) www.youtube.com/watch?v=UEeJmHXNZ4s&feature=related
Agata_Lebek Opublikowano 17 Sierpnia 2010 Autor Zgłoś Opublikowano 17 Sierpnia 2010 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. :) Dire Straits - Why Worry www.youtube.com/watch?v=_03uXQiz6eY Dire Straits - Tunnel of Love www.youtube.com/watch?v=611Wxihk9vk Dire Straits - Lady Writer www.youtube.com/watch?v=olQSBu3glAE :)))
Dorota_Jabłońska Opublikowano 17 Sierpnia 2010 Zgłoś Opublikowano 17 Sierpnia 2010 To najlepszy czas na prezentację tego utworu... Agatku, z moich ukochanych, i z największą przyjemnością: www.youtube.com/watch?v=-VNypLbQUv4&feature=related
Dorota_Jabłońska Opublikowano 17 Sierpnia 2010 Zgłoś Opublikowano 17 Sierpnia 2010 i z życzeniami miłego dnia! www.youtube.com/watch?v=SKYWOwWAguk&feature=related
Agata_Lebek Opublikowano 17 Sierpnia 2010 Autor Zgłoś Opublikowano 17 Sierpnia 2010 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. Uwielbiam :) Ode mnie Edie Brickell - What I am www.youtube.com/watch?v=7SHcdXs9WcI
Agata_Lebek Opublikowano 17 Sierpnia 2010 Autor Zgłoś Opublikowano 17 Sierpnia 2010 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. Wzajemnie :)) Amy MacDonald - Caledonia (ustawiona aktualnie jako dzwonek mojego telefonu;)) www.youtube.com/watch?v=iCAxsHHhLMY
Rekomendowane odpowiedzi