Agata_Lebek Opublikowano 6 Sierpnia 2010 Autor Zgłoś Opublikowano 6 Sierpnia 2010 ten wiersz przepływa mi przez palce oddech wyrównany ciśnienie krwi mocno poniżej normy puls jest puls pociągnięcie nitki może od Emily do mnie na kartce świadectwo tego że jestem łatwopalny papier szukam ciebie znajomego łopotu po lewej stronie klatki tak to ja tak to ty pod kroplówką nocy pod kroplówką dnia w twardej oprawie czerwonej okładki w słowie trwalszym od ciała
Dorota_Jabłońska Opublikowano 6 Sierpnia 2010 Zgłoś Opublikowano 6 Sierpnia 2010 Nic dodać, nic ująć. Jestem pod wrażeniem. Pozdrawiam najserdeczniej :)
6 kilo Opublikowano 6 Sierpnia 2010 Zgłoś Opublikowano 6 Sierpnia 2010 Pyszna kolacja z poezji. Wiersz świietny. Pozdr. Agatko. Jacek.
Agata_Lebek Opublikowano 6 Sierpnia 2010 Autor Zgłoś Opublikowano 6 Sierpnia 2010 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. Czyli udało się tom razom :)) Dziękuję ciepłoniaście.
Agata_Lebek Opublikowano 6 Sierpnia 2010 Autor Zgłoś Opublikowano 6 Sierpnia 2010 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. Lubię Twoje komentarze Jacku, wiem że nie ściemniasz i piszesz szczerze co myślisz. Wiersz świeży jeszcze paruje, więc tym mocniej cieszy Twoja reakcja ;)) Dziękuję. Pozdrawiam.
krzysztof marek Opublikowano 7 Sierpnia 2010 Zgłoś Opublikowano 7 Sierpnia 2010 wyższa szkoła tworzenia, równieź jestem pod wraźeniem. pozdrawiam.
Agata_Lebek Opublikowano 7 Sierpnia 2010 Autor Zgłoś Opublikowano 7 Sierpnia 2010 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. Bardzo mi miło :) Dziękuję serdecznie. Pozdrawiam ciepło.
Magda_Tara Opublikowano 7 Sierpnia 2010 Zgłoś Opublikowano 7 Sierpnia 2010 dobrze, Agaś, że zaczęłaś publikować na P i W - tu jest klimat dla twoich przepięknych wierszy, tu jest dla nich zawsze najczulsze przyjęcie. przytulam ten wiersz razem z jego Autorką buziak, Agaś!
Agata_Lebek Opublikowano 7 Sierpnia 2010 Autor Zgłoś Opublikowano 7 Sierpnia 2010 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. Maguś jesteś kochana. Wszędzie zaglądam, nie wszędzie nadążam coś napisać. Buziam mocno z podziękowaniem i przytuleniem.
Rekomendowane odpowiedzi