Leokadia_Koryncka Opublikowano 1 Sierpnia 2010 Autor Zgłoś Opublikowano 1 Sierpnia 2010 wychodząc zapomniałeś powiedzieć że nie wrócisz zostawiłeś niedopitą herbatę swój zapach w łazience a najbardziej mnie przy oknie liście opadły spadł śnieg wiosną ścięłam włosy kupiłam zasłony w kolorze jaki lubisz ale buty nie pasują już do drogi
wanesa_ciska Opublikowano 1 Sierpnia 2010 Zgłoś Opublikowano 1 Sierpnia 2010 Każde odejście jest początkiem czegoś nowego ,peelka może dojdzie z czasem do wniosku że warto wspomnienia pielęgnować ale też to co będzie, będzie ważniejsze od tego co tak aż tak ważnym nie było ...pozdrawiam
Leokadia_Koryncka Opublikowano 1 Sierpnia 2010 Autor Zgłoś Opublikowano 1 Sierpnia 2010 waneso, zgadzam się z twoim, jednak nic przyjemnego czekać... i się nie doczekać. Zostały wspomnienia, więc dobre i to:) Niedzielnie - Leo.
Magda_Tara Opublikowano 1 Sierpnia 2010 Zgłoś Opublikowano 1 Sierpnia 2010 Leoś? :)))))))) nie prowokuj! jestem jędza, więc zarządzę: zmień zapach! to łatwe w dzisiejszych czasach! ooooooo, nawet wierszem poleciało! a Twój wiersz...ładny, delikatny, klimatyczny i emocjami napisany! buziak! nie słuchaj durnowatej - oczywista! :))))))) :*
Leokadia_Koryncka Opublikowano 1 Sierpnia 2010 Autor Zgłoś Opublikowano 1 Sierpnia 2010 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. nie da rady. zapach pioruński, że nie wydolę na środki odstraszające. Tarciu, taki się napisał i dzięki za miło o takim:)) CMOK - JAK SMOK - LEO.
Magda_Tara Opublikowano 1 Sierpnia 2010 Zgłoś Opublikowano 1 Sierpnia 2010 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. nie da rady. zapach pioruński, że nie wydolę na środki odstraszające. Tarciu, taki się napisał i dzięki za miło o takim:)) CMOK - JAK SMOK - LEO. ufffffffff, odetchłam z ulgą! :D ok. Leoś! twarda szczuka z Ciebie! lubię! pa!
Leokadia_Koryncka Opublikowano 1 Sierpnia 2010 Autor Zgłoś Opublikowano 1 Sierpnia 2010 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. nie da rady. zapach pioruński, że nie wydolę na środki odstraszające. Tarciu, taki się napisał i dzięki za miło o takim:)) CMOK - JAK SMOK - LEO. ufffffffff, odetchłam z ulgą! :D ok. Leoś! twarda szczuka z Ciebie! lubię! pa! smacznego gotowania! pa!
Leokadia_Koryncka Opublikowano 1 Sierpnia 2010 Autor Zgłoś Opublikowano 1 Sierpnia 2010 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. nie da rady. zapach - nie zapaszek:)) Tarciu, taki się napisał i dzięki za miło o takim:)) CMOK - JAK SMOK - LEO. ufffffffff, odetchłam z ulgą! :D ok. Leoś! twarda szczuka z Ciebie! lubię! pa! smacznego gotowania! pa.
WiJa Opublikowano 1 Sierpnia 2010 Zgłoś Opublikowano 1 Sierpnia 2010 Ale pierwsza zwrotka, zresztą nie tylko pierwsza, to jest kunszt złośliwości kobiecej. Zresztą w każdej sytuacji z mężczyzną kobieta musi mieć rację; i ten wiersz to jest właśnie przejaw tego, a w najgorszym razie powetowaniem sobie straty (mężczyzny), wyżywając się (delikatnie, bo delikatnie, ale zawsze to) na nim, tj. dając mu do zrozumienia, że nie miał racji idąc w siną dal. Ale też wiersz rozwija się w stronę refleksji tj. niejakiego opamiętania się, czyli pogodzenia się z rzeczywistością, a więc rzeczowego przemyślenia sprawy; a kto wie, czy właśnie ten wiersz (w końcu jeden z Twoich najlepszych) nie zmierza do wniosku, że nie ma tego złego, co by na dobre nie wyszło. Pozdrawiam
Anna_Myszkin Opublikowano 1 Sierpnia 2010 Zgłoś Opublikowano 1 Sierpnia 2010 I znowu czas zrobił coś dobrego - zamydlił oczy peelce ;) Ile można czekać, tak? Zgrabnie skrojony ten Twój rozrachunek z przeszłością, Leo. Pozdrawiam :)
Leokadia_Koryncka Opublikowano 2 Sierpnia 2010 Autor Zgłoś Opublikowano 2 Sierpnia 2010 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. Anno, też jestem zadania, że czas nie zawsze działa na naszą niekorzyść. Dzięki za poczytanie i mądrą refleksję. Miłego... Leo.
Leokadia_Koryncka Opublikowano 2 Sierpnia 2010 Autor Zgłoś Opublikowano 2 Sierpnia 2010 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. WiJa, nie wiem czy istnieje kunszt złośliwości kobiecej , wiem, że można się pod ziemię zakopać ze złości, a to i tak nic nie daje, wtedy człowiek dostrzega , jaki był niemądry. Dziękuję za poczytanie, i mimo wszystko przychylnie o wierszu. Pozdrawiam - Leo.
Rekomendowane odpowiedzi